None
8 0 1 0

Umetnici pokazuju kako su njihovi crteži izgledali na početku, a kako posle mnogo godina vežbanja. Razlike su neverovatne!

Podeli
Umetnost
Natalija Z.
Umetnost
Jan 13, 2016

Crtanje, kao i sve stvari, zahteva posvećenu praksu kako bi ovladali zanatom i dobili mogućnost da stvarate neverovatne radove koje će oduševiti ljude. Iako su mnogi ljudi kao deca samo "zagrebali" umetnost, malo je onih koji su nastavili da usavršavaju svoje veštine u svojim tinejdžerskim godinama. Oni koji su radili na poboljšanju svojih veština postigli su impresivne rezultate, što se da videti kada se uporede njihovi sadašnji i raniji radovi.

Nekoliko umetnika je na internetu podelilo svoju evoluciju veština i kvalitet svog rada. A razlika u njihovim crtežima je toliko zapanjujuća da ne bi nikada pomislili da dolaze od iste osobe. Obično crtanje olovkom, kako su crtali u svojim mlađim danima, je od tada postalo mnogo detaljnije sa samo nekoliko godina prakse. Gledajući ove crteže jedne pored drugih je odličan podsetnik da nikada ne prestajemo da se trudimo i da ćemo se vremenom poboljšati i više nego što mislimo!

Foto: reddit.com

Foto: reddit.com

Foto: reddit.com

Foto: boredpanda.com

Foto: instagram.com

Foto: noahbradley.com

Foto: instagram.com

Foto: boredpanda.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email