Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja Fokuzz.com

Korišćenjem bilo kog dela Fokuzz.com prihvatate sve Opšte uslove korišćenja Fokuzz.com.

Kao član Fokuzz.com, dužni ste da se redovno obaveštavate o promeni uslova korišćenja, kako bi bili izbegnuti svi eventualni nesporazumi.

Svi postovi, tekstovi, slike, avatari, popisi, druga obeležja, te lični podaci korisnika su vlasništvo Fokuzz.com. Nije dozvoljeno njihovo korišćenje u nelegalne svrhe, kao ni korišćenje u druge svrhe bez prethodne pismene saglasnosti Uprave Fokuzz.com.

Stranice Fokuzz.com sastoje se od vlastitog sadržaja, besplatnih sadržaja, sadržaja postavljenog od strane članova i spoljnih linkova.

Autorska prava

Fokuzz.com polaže autorsko pravo na sve autorske sadržaje, te su samim tim oni zaštićeni važećim zakonima Republike Srbije i njihovo korišćenje bez prethodne pismene dozvole nije dozvoljeno.

Fokuzz.com poseduje i autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja internet stranica.

Fotografije, slike, tekstovi, naslovi, video prikazi, sa ili bez zvuka, te svi drugi dokumenti na Internet stranici podležu zakonima o autorskom pravu, industrijskom i/ili intelektualnom vlasništvu, te su kao takvi vlasništvo Fokuzz.com ili trećih osoba koja su ustupile delimično pravo korišćenja na Fokuzz.com.

Svako (delimično ili potpuno) korišćenje, reprodukcija, umnožavanje, distribucija ili izmena bilo kog dela dizajna ili sadržaja Fokuzz.com, te logoa i naziva Papricica bez prethodne pismene dozvole smatraće se povredom autorskih prava intelektualnog vlasništva.

Linkovi

Na Fokuzz.com dozvoljeno je postavljanje samo onih linkova koji ne predstavljaju direktnu ili prikrivenu reklamu drugih internet sajtova i stranica. Moguće je postaviti link ka komercijalnim i drugim sajtovima, ali samo uz pisanu saglasnost Uprave Fokuzz.com, te vas molimo da se u tom slučaju obratite nekom od administratora Fokuzz.com tačnije putem Kontakt forme

U slučaju da se radi o reklami, link će biti izbrisan, a član će biti upozoren.

Takođe, Fokuzz.com ne može da garantuje ispravnost internet linkova, internet stranica, te nikako ne može da odgovara za njihov sadržaj i\ili ažuriranje, te za sadržaj koji se odnosi na te stranice.

Odgovornost za sadrzaj

Fokuzz.com ne zadržava nikakvu odgovornost, bilo izričitu ili inpliciranu za audio-vizuelni, te pisani i drugi materijal koji se nalazi na stranicama internet sajta.

Članovi Fokuzz.com pristupaju svim stranicamo samo i isključivo na svoju sopstevnu odgovornost.

Fokuzz.com ne garantuje da će svi delovi sajta biti u svakom trenutku dostupni svim članovima, te da će biti redovno ažurirani, a podaci tačni i pouzdani.

Fokuzz.com ne garantuje da će proveravati ispravnost svakog postavljenog audio-vizuelnog fajla, arhive i sličnog sadrzaja koji bi mogao da sadrži viruse i slične nelegalne programe.

Fokuzz.com nikada ni pod kojim uslovima neće odgovarati za bilo kakvu direktnu, indirektnu, havarijsku, posledično, specijalnu, kaznenu ili slučajnu stetu do koje može doći pravilnim ili neprevilnim korišćenjem sadrzaja internet stranica Fokuzz.com, te internet stranica čiji se linkovi nalaze na internet stranicama Fokuzz.com, kao ni korišćenjem usluga, proizvoda ili informacija sponzora, donatora i oglašivača koji se oglašavaju na internet stranicama Fokuzz.com ili na bilo koji drugi način.

Zahtev za uklanjanje sadržaja

Ukoliko je neki vaš autorski sadržaj na sajtu korišćen, a vi želite da on bude potpisan ili uklonjen, kontaktirajte nas putem Kontakt forme sa nekim dokazom da je sadržaj vaše vlasništvo i dogovorićemo se šta je najbolje za interese obe strane.

Ukoliko se nekim sadržajem krše aktuelni zakoni Republike Srbije, te neka lična ili kolektivna prava, molimo vas da prijavite to kršenje putem Kontakt forme i problem će u najkraćem roku biti rešen.

Primjenjivo pravo

Materijalno pravo Republike Srbije je isključivo merodavno za tumačenje, primenu i pravne posledice dozvola, dopuštenja, isključenja i uslova upotrebe internet stranica Fokuzz.com, te se ovim sa time i saglašavate.

U slučaju spora, nadležni su samo i isključivo samo sudovi Republike Srbije.

U slučaju da korisnik pristupa internet stranicama Fokuzz.com sa lokacija na kojima se sadržaj sajta smatra neprikladnim ili nelegalnim, te je pristup istima zabranjen, smatraće se da je korisnik sadržajima Fokuzz.com pristupio samovoljno uz odgovornost korisnika pram medjunarodnom pravu.

Razno

Fokuzz.com zadržava pravo da isključivo anonimno objavi rezultate odgovora na pitanja i rezultate kvizova radi unapređenja drušvene sredine i istraživanja tražišta.

Izmena opštih uslova koriščenja

Fokuzz.com zadržava pravo izmene i promene Opštih uslova koriščenja bez prethodne najave i u svakom trenutku.

Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email