None

(VIDEO) ZA BOŽIĆ DOBILE BRATA: Ispod božićne jelke čekao ih je najlepši poklon

Podeli
Svet
1
Dejan K.
Svet
10.12.2015

Mama i tata iznenadili su svoje kćeri vešću da su usvojlili malenog dečaka, tako što su ga, usnulog, položili ispod božićnog drvca. Kada su ga ugledale, devojčice su zaista bile ganute.
U peteročlanu porodicu Solstad maleni je Nathan došao uoči Božića. Posvojenog sina, Courtney Solstad je trima kćerima pokazala usnulog brata, na dnu božićnog drvca. Devojčice su mesecima iščekivale brata, a najmlađa od tri sestre je od Svetog Nikole čak i zatražila da joj za praznke pokloni bracu.

“Devojčice do tog trenutka nisu znale da smo usvojili Nathana. Dočekali smo ih na vratima. Rekli smo im da smo bili u kupovini i da za njih imamo posebni poklon”, napisla je njihova majka Courtney.

Devojčice su ble potpuno ushićene. Krenule su suze radosnice, a najmlađa je doslovce skakala od sreće. Nisu mogle verovati da ispod bora leži njihov maleni brat.

“Molili smo se Bogu za velike stvari i On je odgovorio na veličanstven način. Naš je maleni dečak savršen”, napisala je mama koja je cure poslala da operu ruke, pre no što su Nathana mogle držati u njima.

Podeli
Podeli
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email