None
11 0 1 7

ZNA KO GA JE UBIO I GDE JE ZAKOPAN: Ovaj misteriozni dečak tvrdi da se seća prošlog života i NIKO mu ne veruje... a onda im je rekao nešto što ih je zaprepastilo... Evo i šta

Podeli
Svet
Dec 23, 2015

Postoji mnogo ljudi koji veruju u reinkarnaciju bilo to iz verskih ili nekih ličnih razloga. Međutim, postoji veoma malo dokaza koji to potvrđuju. Kada je dečak star tri godine ispričao priču o svom prošlom životu, i čak rešio misteriju o tome kako je bio ubijen, malo ko mu nije poverovao. Ovaj dečak nas je potpuno oduševio!

Dr Eli Lasch

Dr Eli Lasch
Foto: youtube.com
Eli Lasch je bio pedijatar. Kada je bio konsultant koji je koordinisao zdravstvom u Gazi, naišao je na jedan čudan slučaj trogodišnjeg dečaka koji je tvrdio da se seća svog prošlog života. On je priču kasnije ispričao prijatelju Trutz Hardou koji je napisao knjigu "Deca koja su već živela".

Sirijska granica

Sirijska granica
Foto: youtube.com
Ova interesantna priča desila se u Golan Heights-u, blizu Sirijske granice. Ovaj deo pretežno je naseljen Druzima, srednjoistočnim narodom. Glavni akter priče bio je jedan trogodišnji dečak!

Prošli život

Prošli život
Foto: youtube.com
Kada je Dr Lasch upoznao ovog trogodišnjaka, on je govorio kako je već jednom živeo. Ovo nije redak slučaj da deca pominju kako su već živela, pogotovo ona malo maštovitija. Selo u kome je živeo dečak, zajedno sa odlukom doktora rešilo je da dečaku malo povlađuje te su slušali njegove priče o prošlom životu.

Mesto sahranjivanja

Mesto sahranjivanja
Foto: youtube.com
Kada je dečak ispričao priču o svom prošlom životu, rekao je da zna gde je njegovo telo sahranjeno. Na sreću, bio je blizu. Odveo je doktora i stanovnike sela do tog mesta i počeli su da kopaju.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email