None
10 0 1 0

Evo zbog čega ovaj čovek ubrizgava najsmrtonosniji zmijski otrov u svoje telo

Podeli
Svet
Milica R.
Svet
Feb 06, 2016

Dok se većina ljudi trudi da izbegne zmije po svaku cenu, ovaj čovek je proveo 16 godina izlažući sebe smrtonosnom zmijskom otrovu.

Naučnik

Naučnik
Foto: mirror.co.uk
Ovaj amater-naučnik je mnogo vremena posvetio proučavanju zmija. Tim Fride je čovek od 37 godina i živi u Viskonsinu. Tvrdi da je tokom 16 godina gajenja zmija bio ujeden čak 160 puta, ali da je uspeo da postane imun na njihov otrov.

Ozbiljan trud

Ozbiljan trud
Foto: odditycentral.com
Zbog zavisnosti od toga da se stavlja u opasne situacije, Tim je u sebe ubrizgavao razređene zmijske proteine. Želeo je da dokaže da ljudsko telo tokom vremena može da razvije antitela i postane imuno na zmjski otrov.

Najsmrtonosnije zmije sveta

Najsmrtonosnije zmije sveta
Foto: dailymail.co.uk
Tim tvrdi da je bio ujeden i od strane veoma otrovnih zmija, kao što je čuvena crna mamba i tajpan da bi osigurao proces imunizacije. Obe ove zmije u stanju su da usmrte čoveka za nekoliko minuta.

Život ili smrt

Život ili smrt
Foto: dailymail.co.uk
Tim je izjavio da neće stati sa ubrizgavanjem otrova u sebe sve dok naučnici ne naprave vakcinu.

Ne gledaj u svetlo na kraju tunela

Ne gledaj u svetlo na kraju tunela
Foto: dailymail.co.uk
Kada su ga ujele dve smrtonosne kobre pao je u komu posle višečasovne paralize. Tim je skoro video svetlost na kraju tunela. Pošto mu je bilo potrebno manje protivotrova nego što bi običnom čoveku trebalo, zaključio je da njegovi eksperimenti deluju.

Ne mogu više da izdržim!

Ne mogu više da izdržim!
Foto: metro.co.uk
Timovu zavisnost od otrova ne mogu svi da prihvate. Bet, njegova supruga sa kojom je bio u braku 20 godina, nedavno ga je ostavila. Nije lako prihvatiti drugo mesto, budući da je prvo svečano rezervisano za nešto što može da te ubije.

Razočarana porodica

Razočarana porodica
Foto: weather.com
Bet tvrdi da su ona i deca uvek bili zapostavljani zbog zmija, te da se osećala kao da je muž vara sa njima.

Zapostavljena deca

Zapostavljena deca
Foto: weather.com
Bet tvrdi i da su se njihova deca uvek osećala nezbrinuto. Tim je otac dečaka Stivena od 18 i devojčice Brent od 11 godina.

Smrtonosna kuća

Smrtonosna kuća
Foto: weather.com
Tim ne mari mnogo o bezbednosti svoga doma i poseduje neke od najsmrtonosnijih zmija. On u porodičnom domu gaji predatorke kao što su mojava zvečarka, crna mamba, vodena kobra, tajpan i zapadna zvečarka dijamantskih leđa. Tvrdi da je bio ujeden od strane svake od njih.

Osmeh kroz bol

Osmeh kroz bol
Priznao je da iako može da podnese ujed, on i dalje boli i da na mestu ujeda dugo oseća neprijatnost. Iako je svestan da njegov hobi smeta njegovoj porodici, Tim i dalje želi da pomogne da se nađe vakcina protiv otrova. On ne želi da iko više umre od ujeda zmije!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email