None
15 0 1 9

ZLOČIN SE NE ISPLATI: 15 najglupljih načina da se pogine zbog kriminala

Podeli
Svet
Milica R.
Svet
Nov 06, 2015

Smrt nas proganja u svakom trenutku života – uvek gleda, uvek čeka, u svako doba dana spremna da nas odnese sa sobom. Međutim, čak i smrt ima moralni kodeks, pa se dobro čuvajte ako se bavite kriminalnim aktivnostima!

1. Daviteljski džemper

Daviteljski džemper
Terens Adams, provalnik iz Bruklina umro je 1999. pokušavajući da provali u prodavnicu odeće. Dok je pokušavao da u prodavnicu provali preko krova, njegov džemper se zakačio za metalnu konstrukciju i zadavio ga. Ironija je da je ime prodavnice bilo „Dum Dum“ („dum“ u prevodu može da znači glup).

Još veća ironija je to što je ova prodavnica prodavala isključivo džempere.

2. Spljeskana kradljivica

Spljeskana kradljivica
Meri Teler je maja 2000. pobegla iz prodavnice „Value Village“ nakon što je ukrala dva para cipela. Da bi izbegla obezbeđenje koje je pojurilo za njom, sakrila se u presu za sabijanje đubreta. Pogodite šta se desilo…

Ne znajući da se ona nalazi unutra, radnici su pokrenuli mašinu nakon što su se vratili s pauze za ručak i smrvili je.

3. Neisplativo osiguranje

Neisplativo osiguranje
Andreas Plak, 23-godišnji Italijan iz Merana iskrvario je na smrt nakon što je ubedio svog rođaka da mu odseče nogu motornom testerom u pokušaju da na taj način uzme 600 000 dolara odštete od osiguravajućeg društva.

4. Ko se poslednji smeje…

Ko se poslednji smeje…
Tajkun Reg Peni bi danas možda bio živ da je jedna litvanska prostitutka govorila engleski i znala kako da pozove hitnu pomoć. Ovaj 65-godišnjak je umro od srčanog udara nakon seksa s prostitutkom u Kardifu 2004. Tridesetogodišnja prostitutka je upotrebila grickalicu za nokte kako bi mu disajni put ostao otvoren i stavila ga u položaj za reanimaciju pre nego što je pobegla.

Policija je pronašla Regovo telo nakon izveštaja da je oskudno odevena žena kasno noću istrčala iz njegove vile od milion dolara. Pored njegovog golog tela pronađena je bočica amil nitrata, koji se koristi za seksualnu stimulaciju. Bar je umro s osmehom na licu.

5. Gledajte s obe strane ulice

Gledajte s obe strane ulice
Takahisa Igariši, 19-godišnji član japanske bajkerske bande „Bosozoku“, pokušavao je da umakne policiji jureći punom brzinom ulicama Tokija. Okrenuo se da pokaže srednji prst policajcima u autu iza njega i propustio da primeti da je prošao kroz crveno svetlo. Nije uspeo da primeti ni taksi u koji se zakucao.

6. Bombastična zabava

Bombastična zabava
Dvadesetogodišnjak opsednut eksplozijama digao je sebe u vazduh nakon što je u usta stavio cevnu bombu domaće proizvodnje i slučajno zapalio fitilj. Kevin Barns je bakarnu cev dužine 10 centimetara napunio barutom koji se koristi za vatromet i stavio je u usta. Onda je zapevao: „Granata! Granata!“, počeo da se smeje i rekao: „Tik, tak, bum!“, iskeženo paleći upaljač.

Kevinovi prijatelji koji su se nalazili u njegovom stanu u Northemptonširu s užasom su gledali kako se bomba iznenada pali i raznosi mu glavu. Bum!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email