None
10 0 1 6

10 najkrvoločnijih i najbrutalnijih ubica koji su i dan danas živi i zdravi

Podeli
Svet
Jelena K.
Svet
May 24, 2016

Najbrutalnije serijske ubice su osuđivane ili na smrt ili na doživotnu robiju. Međutim, jeste li znali da su neki od najpoznatijih serijskih ubica su još uvek među nama?!

1. Kristen Gilbert

Kristen Gilbert
Foto: ilyke.co
Kristen Gilbert je nekada radila u bolnici u Masačusetsu. Ona je ubila 4 pacijenta adrenalinskim injekcijama, a onda je zvala policiju i rekla da je navodno u bolnici postavljena bomba. Uhapšena je i osuđena na doživotnu robiju.

2. Hu Vanlin

Hu Vanlin
Foto: ilyke.co
On se devedesetih godina bavio trgovinom ljudima u Kini i bio je u zatvoru zbog toga. Postao je medicinski tehničar i ubio je 146 ljudi koristeći injekcije natrijum-sulfata. Osuđen je na 15 godina zatvora zbog bavljenja medicinom bez licence.

3. Donato Bilansija

Donato Bilansija
Foto: ilyke.co
Bilansija je odgovoran za širenje kriminala koje je trajalo 7 meseci. Za to vreme ubio je 17-oro ljudi, uključujući i muškarce i žene. Uhapšen je 1998. godine i osuđen 13 doživotnih robija i još 20 godina zbog zlostavljanja. I dalje je živ i nalazi se u Italiji.

4. Vejn Vilijams

Vejn Vilijams
Foto: ilyke.co
Ubio je 29-oro dece koja su bila kidnapovana i zlostavljana. 1981. uhapšen je zbog ubistva dvoje odraslih ljudi. Osuđen je na doživotnu robiju, a danas ima oko 60 godina.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email