None
10 0 1 6

10 jezivih fotografija sa uznemiravajućim pričama iza njih koje bi kukavice stvarno trebale da preskoče i nikada ih ne pročitaju

Podeli
Svet
Milica P.
Svet
Aug 23, 2016

Da li ste nekada tokom svog boravka na internetu naleteli na fotografije koje su vas uznemirile? Što zbog samog izgleda fotografije ili zbog emocija koje su izazvale u vama. Nisu u pitanju slike duhova, već stvarno zabeleženi momenti!

Neočekivani

Neočekivani
Foto: thatviralfeed.com
Krajem 70-ih godina jedan čovek je sa svojim nećakom putovao do Velikog kanjona i fotografisali su se kako bi im ostala uspomena. Kada su fotografije razvijene, primetili su čoveka u pozadini. Ni jedan ni drugi se tog čoveka nisu sećali, čak nisu ni sigurni da je on stvaran.

Kontuzija

Kontuzija
Foto: thatviralfeed.com
U septembru 1916. godine za vreme Prvog svetskog rata čovek je oboleo od kontuzije koja ga je dovela u nestabilno mentalno stanje dok se nalazio u rovovima. Ne, ovo nije osmeh.

Klovn ubica

Klovn ubica
Foto: thatviralfeed.com
Džon Vejn Gejsi je bio zabavljač na dečijim rođendanima. On je tokom 70-ih godina ubio više od 30 osoba. Uvek se maskirao u klovna za vreme parada i rođendanskih proslava, ali njegova prava strast bilo je ubijanje.

Dom

Dom
Foto: thatviralfeed.com
Tereska je poljska devojčica koja je odrasla u koncentracionom logoru. Kasnije je prebačena u ustanovu za nezbrinutu decu. Imala je zadatak da nacrta svoj dom.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email