None
10 0 1 0

10 jezivih fotografija sa uznemiravajućim pričama iza njih koje bi kukavice stvarno trebale da preskoče i nikada ih ne pročitaju

Podeli
Svet
Milica P.
Svet
Aug 23, 2016

Da li ste nekada tokom svog boravka na internetu naleteli na fotografije koje su vas uznemirile? Što zbog samog izgleda fotografije ili zbog emocija koje su izazvale u vama. Nisu u pitanju slike duhova, već stvarno zabeleženi momenti!

Neočekivani

Neočekivani
Foto: thatviralfeed.com
Krajem 70-ih godina jedan čovek je sa svojim nećakom putovao do Velikog kanjona i fotografisali su se kako bi im ostala uspomena. Kada su fotografije razvijene, primetili su čoveka u pozadini. Ni jedan ni drugi se tog čoveka nisu sećali, čak nisu ni sigurni da je on stvaran.

Kontuzija

Kontuzija
Foto: thatviralfeed.com
U septembru 1916. godine za vreme Prvog svetskog rata čovek je oboleo od kontuzije koja ga je dovela u nestabilno mentalno stanje dok se nalazio u rovovima. Ne, ovo nije osmeh.

Klovn ubica

Klovn ubica
Foto: thatviralfeed.com
Džon Vejn Gejsi je bio zabavljač na dečijim rođendanima. On je tokom 70-ih godina ubio više od 30 osoba. Uvek se maskirao u klovna za vreme parada i rođendanskih proslava, ali njegova prava strast bilo je ubijanje.

Dom

Dom
Foto: thatviralfeed.com
Tereska je poljska devojčica koja je odrasla u koncentracionom logoru. Kasnije je prebačena u ustanovu za nezbrinutu decu. Imala je zadatak da nacrta svoj dom.

Dimna smrt

Dimna smrt
Foto: thatviralfeed.com
Robert Lansberg bio je fotograf koji je često fotografisao vuklan na Sent Helens planini, međutim 8. maja je planina eksplodirala. Oblak pepela i dima su mu se brzo približavali, a on je rešio da svoje poslednje trenutke provede slikajući vulkan. Takođe se bacio na fotoaparat kako bi ga zaštitio.

Moro Rok

Moro Rok
Foto: thatviralfeed.com
Sestra i dva brata popeli su se na planinu Moro Rok u Kaliforniji. Kada su došli do vrha, shvatili su da njihova kosa stoji uspravno. Nisu shvatili da se grom približava, a mlađeg brata je udario u ruku i leđa.

U divljini

U divljini
Foto: thatviralfeed.com
Kristofer Mekedls je putovao Aljaskom i živeo 100 dana u autobusu. Na kraju je preminuo od gladi, a pre toga je napravio ovu fotografiju. Njegovo telo pronađeno je u njegovom šatoru 1992. godine. Po njegovoj priči snimljen je i film "Into the Wild".

Školska fotografija

Školska fotografija
Foto: cdn3.whatculture.com
Ova fotografija nastala je samo nekoliko nedelja pre masakra u srednjoj školi "Columbine". Počinioci ubistva su u gornjem levom uglu i pretvaraju se da imaju pištolje. Za sve one koji su videli ovu fotografiju, verovatno su pomislili da je ovo standardna šala srednjoškolaca. Međutim, ova fotografija dobila je zastrašujuć kontekst nekoliko nedelja kasnije.

Ubica zabeležen na fotografiji

Ubica zabeležen na fotografiji
Foto: cdn3.whatculture.com
Filipinski odbornik Rejnaldo Dagsa je tokom proslave Novogodišnje večeri sa svojom porodicom, fotografisao svog ubicu koji se nalazi u gornjem levom uglu. Jezivo je to što na fotografiji ubica nišani u njega. Neposredno pred ubistvo, ubica je bio uhapšen zbog krađe kola, a nakon ovoga, Dagsova kancelarija pomogla je u njegovom hapšenju.

Senke iz Hirošime

Senke iz Hirošime
Foto: i.imgur.com
Ova fotografija prikazuje ugljenisani zid na mestu na kojem je osoba stajala. Nije bio isti nivo promene bolje tokom atomskog blica. Ove senke služe kao stalna uspomena na ljude koji su nekada stajali tu i odmah isparili nakon eksplozije atomske bombe.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email