None
1 0 1 0

ZAPLAKAĆETE: 65 godina srećnog braka... a kraj su dočekali zagrljeni!

Podeli
Svet
Marko M.
Svet
Oct 16, 2015

Dirljiva priča iz Brazila koja je dirnula ceo svet... Dokaz da prava ljubav stvarno postoji!

Njih dvoje su se upoznali na igranci 1948. godine i bili su nerazdvojni od tada pa sve do poslednjeg trenutka. Članovi njihove porodice tvrde da Italvino (89) i Diva (80) u životu nisu proveli ni jedan dan jedno bez drugog.

Zato je medicinsko osoblje bolnice u kojoj su ležali pristalo da ih smesti u istu sobu i da im spoji krevete, kako bi mogli da se drže za ruke. Italvino je primao terapiju za leukemiju, a njegova voljena supruga je bila na hemoterapiji jer joj je ptkriven rak u aprilu.

Diva je prva završila u bolnici, a stanje je počelo da se pogoršava prošle nedelj, i zato je pozvala članove svoje porodice da dođu i da je vide.

- Osetila je da dolazi njeno vreme i želela je da vidi porodicu. I moj deka je otišao u bolnicu. Razgovarali su nasamo, i posle toga su oboje delovali spokojno - pšriča Rafael Maks, jedan od 14 unučadi ovog para.

Nedugo posle toga, i Italvino je završio u bolnici jer mu se stanje iznenada pogoršalo. Njihovi kreveti su spojeni, s stari bračni par se iz tih kreveta više nije pomerao. Italvino je prvi sklopio oči.

- Kada je on umro, moja tetka je šapnula baki da je otišao mirno. U tom trenutku je postala mnogo smirenija. Kao da joj je otvorio vrata, kao da je ona planirala da odu zajedno - priča unuk.

Rafael objašnjava da nikada nije upoznao romantičnije ljude od bake i deke. Italvino je pravio doručak svojoj ženi svih 65 godina braka, a u bašti je gajio njeno omiljeno povrće.

Diva je preminuta 40 minuta posle svog supruga.

- Ne bi podneli bol od rastavljenosti. Nikada nisam video nešto poput toga . kaže unuk. Cela porodica je tužna, ali im je u isto vreme i drago što su otišli zajedno da ne bi morali da pate jedno bez drugog.


(Fokuzz.com / zena.blic.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email