None
12 0 1 8

12 prokrijumčarenih fotografija iz Severne Koreje koje svet nikada nije trebao da vidi!

Podeli
Svet
Milena J.
Svet
Jan 03, 2016

Cela zemlja je zavijena u stvarnu i figurativnu tamu, što je čini jednom od najmističnijih zemalja na svetu. Nema mnogo turista koji su posetili Severnu Koreju - u stvari skoro da je nemoguće da Amerikanac krene u posetu bez skupe i teško regulisane vize.

Jedan fotograf, Erik Lafordž, uspeo je da poseti jednu od najčudnijih zemalja na svetu, a slike koje je napravio tamo su zaista neverovatne. Za one koji uspeju da se nađu unutar Korejskih granica, fotografisanje je veoma zabranjeno. Korišćenjem memorijske kartice koju je morao da prokrijumčari ilegalno iz zemlje, Lafordž je uspeo da pokaže svetu Severnu Koreju kakvu niko do sad nije video. Pogledajte slike, zajedno sa Lafordžovim opisima.

1. "Ovaj vojnik je spavao na polju. Ova slika je zaista doprinela da nastavim da slikam i rizikujem da možda budem izbačen iz zemlje."

"Ovaj vojnik je spavao na polju. Ova slika je zaista doprinela da nastavim da slikam i rizikujem da možda budem izbačen iz zemlje."

2. "Žena stoji usred gomile vojnika, Ova fotografija nije smela da bude uslikana, jer vlasti ne dozvoljavaju fotografisanje vojske."

"Žena stoji usred gomile vojnika, Ova fotografija nije smela da bude uslikana, jer vlasti ne dozvoljavaju fotografisanje vojske."

3. "Izvan urbanih sredina, ovakav prizor je sasvim normalan."

"Izvan urbanih sredina, ovakav prizor je sasvim normalan."

4. "Podzemna stanica u Pjongjangu je najdublja na svetu jer služi kao sklonište. Neko me je video da slikam i rekao mi da je obrišem, jer se u kadru nalazi tunel."

"Podzemna stanica u Pjongjangu je najdublja na svetu jer služi kao sklonište. Neko me je video da slikam i rekao mi da je obrišem, jer se u kadru nalazi tunel."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email