None
13 0 1 9

Njegovi roditelji su mislili da su dobili zdravog i pravog sina. Kada je napunio samo 5 godina, porodični doktor im je saopštio nešto zbog čega su briznuli u plač i tugu... Evo i šta

Podeli
Svet
Sashka M.
Svet
Oct 18, 2016

Ovo je neverovatna priča o 19-godišnjem mladiću iz Mičigena, Broku Braunu, koji raste toliko neverovatnom brzinom da će postati najviši čovek na svetu!

Kada je sve počelo...

Kada je sve počelo...
Foto: mirror.co.uk
Pre 19 godina, rođen je dečak u Mičigenu po imenu Brok Braun. Tada niko nije ni pretpostavljao da će ovo novorođenče jednog dana postati najviši tinejdžer i verovatno najviši čovek na svetu.

Dijagnoza

Dijagnoza
Foto: auntyacid.com
Brok je bio visok metar i po kada je bio u zabavištu i od tada nije prestao da raste (15cm godišnje). Sa 5 godina, dijagnostikovan mu je Sotosov sindrom, što je bio razlog njegovog abnormalnog rasta.

Tinejdžer džin

Tinejdžer džin
Foto: freehostia.com
Cerebralni gigantizam pogađa najviše muškarce i oni koji boluju od toga, retko uspevaju da žive duže od tinejdžerskih dana.

Veliki mladić, veliki problemi

Veliki mladić, veliki problemi
Foto: myegy.to
Njegova visina nije bio najveći problem. Brok je patio od hroničnog bola jer su mu zbog visine oboleli kičma i srce. Nažalost, pošto je rođen sa jednim bubregom, ne može da primi mnogo lekova i većinu bola mora da istrpi. Takođe ima smetnje sa učenjem.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email