None
10 0 1 5

10 uznemiravajućih misterija koje čak ni dan danas nisu rešene

Podeli
Svet
Jelena K.
Svet
Mar 13, 2016

Puno stvari s emože objasniti na razne načine, ali postoje misterije koje su do dan dans ostale nerazjašnjene i ne mogu se nikako racionalno objasniti.

1. Supermen?

Supermen?
Foto: ilyke.co
Kada si pilot očekuješ par stavri da vidiš, ali čovek koji prozuju pored tebe, sigurno nije jedna. Ovo se desilo jednom pilotu koji je 2014. leteo preko Maklersvilda ka aerodromu u Mačesteru. On tvrdi da je video čoveka koji je proleteo pored njga. Misterija nije objašnjena.

2. Anomalija u Baltičkom moru

Anomalija u Baltičkom moru
Foto: ilyke.co
Juna 2011. švedski istraživački tim je ronio u Baltičkom moru kada su naišli na faascinantne formacije stena, koje su dobile naziv Baltička anomalija. To su kružne formacije prečnika oko 80 metara koje liče da su od kamena. Neki tvrde da su neki ostaci iz II Svetskog rata, ali št abi to moglo da bude?

3. UVB-76

UVB-76
Foto: ilyke.co
UVB-76 je naziv za misteriozne kratke talase koji su se emitovali u kontinuitetu od 1982, na frekfenciji od 4625 KHz. Zvukovi se prekidaju i čuje se glas koji priča na Ruskom, s vremena na vreme.

4. Kit na 52-herca

Kit na 52-herca
Foto: ilyke.co
Oko 25 godina bilozi slušaju pesme kitova u severnom Pacifiku. Većina kitova proizvodi zvuk od 10-20 Hz, ali snimljen je zvuk kita na 52 Hz!

5. Flitvud čudovište

Flitvud čudovište
Foto: ilyke.co
Ovo stvorenje je prvi put viđeno 1952. u Flitvudu u zapadnoj Virdžiniji. Visoko oko 2 metra, crnog tela i glave koja sija, dugih nogu i ruku, prstiju koje podsećaju na kandže. Nema nikakvog objašnjenja o ovome.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email