None
8 0 1 0

UŽAS I STRAVA: 8 zastrašujućih fotografija iz prošlosti koje niko još uvek ne može da objasni

Podeli
Svet
Maki S.
Svet
Oct 14, 2015

Pogledajte fotografije iza kojih stoje nedovršene priče... Istina je negde tamo.

1. NLO mu spalio majicu

NLO mu spalio majicu
U maju 1967.godine, Stefan Mihalak je lutao po šumu u blizini jezera Falkon, Kanada. U jednom trenutku je ugledao dva NLO-a u obliku cigareta, kako se kreću prema njemu. Sleteli su i vrata su se otvorila. Pokušao je da stupi u kontakt sa njima, ali nije dobijao odgovor. Ušao je unutra i zaslepila ga je jaka svetlost. Vrata su se zatvorila, a Mihalak je dobio od vrelog vazduha jednu neobičnu opekotinu.

2. Misteriozna smrt planinara

Misteriozna smrt planinara
Na planini Ural, grupa sovjetskih planinara je misteriozno izgubila živote 1959. godine. Fotografiju su fotografisali spasioci. Ličilo je da su planinari bežali od nekoga ili nečega, bez obuće. Autopsija je otkrila da je bilo više uzročnika njihove smrti. Šestoro je umrlo od hipotermije, a dvoje od frakture kostiju grudnog koša. Jedan je imao ozbiljne povrede glave i nije imao jezik. Najčudnije od svega je to što je njihova odeća bila radioaktivna!

3. Satelit Mračni vitez

Satelit Mračni vitez
Tokom jedne ekspedicije u svemir 1998.godine, NASA je uslikala jedan objekat u blizini Zemljne orbite. Prozvali su ga "Mračni vitez". Niko ne zna odakle se taj satelit stvorio i ko ga je lansirao. Jedna od prvih pretpostavki je bila da je to ustvari delo vanzemaljaca.

4. Moderan čovek iz starih vremena

Moderan čovek iz starih vremena
1941.godine, fotografisana je ova slika. Na prvi pogled bi se reklo da je sasvim normalna. Ali ako se malo bolje pogleda, vidi se da nije baš sve toliko uobičajeno. Čovek na desnoj strani fotografije je previše moderan za ovo vreme - ima kameru koja nije bla izmišljena u to vreme. Izgleda da imamo prvog putnka kroz vreme!

5. Neidentifikovana svetla u Feniksu

Neidentifikovana svetla u Feniksu
1997. godine, pojavila su se neka neobična svetla iznad Feniksa u državi Arizona. Bila su skoro nepomična preko sat vremena! Tada se pojavila priča da su to bile vazdušne snage vojske SAD-a, ali su se ta svetla pojavila jos 2007. i 2008. godine i nisu bila objašnjena.

6. Da li ste videli nekoga iza deteta?

Da li ste videli nekoga iza deteta?
Kada je otac devojčice uslikao svoju ćerku kako sa osmehom drži cveće, nije primetio nikoga iza nje. Ali kada je razvio slike, iznad glave devojčice se pojavio astronaut.

7. Neobjašnjena fotografija Edne Kintron

Neobjašnjena fotografija Edne Kintron
Da li vidite ženu u donjem desnom uglu? Fotografija je uslikana 11.septembra 2001.godine. posle napada na kule Bliznaknje. Nikome nije bilo jasno kako je ona to preživela!

8. Žena u braon mantilu

Žena u braon mantilu
Tokom atentata na predsednika Kenedija, primećena je bila jedna žena u braon mantilu. Svedoci su rekli da je ona snimila ceo događaj i verovatno ima odgovore na veoma važna pitanja na koja FBI ne može da odgovori. Ova žena nikada nije pronađena.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email