None
5 0 1 0

UMALO NIJE PALA U NESVEST: Konobarica je napisala nešto na računu a kada je kasnije pogledala Fejsbuku, prosto nije mogla da veruje šta je čeka...

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Oct 13, 2015

Ovo je jedan dokaz koji vraća veru u čovečanstvo i pokazuje da ipak ima dobrih ljudi na ovoj planeti. Svaki dan uradite nešto dobro i ovaj svet će biti mnogo lepši!

1. Vatrogasci su posle dugačke smene svratili u restoran da jedu

Vatrogasci su posle dugačke smene svratili u restoran da jedu
Tim Jang i Pol Halings, vatrogasci iz Nju Džersija su po završetku naporne smene od 12 sati, odlučili da svrate da doručkuju. Ono šta ih je sačekalo umesto računa ih je iznenadilo!

2. Konobarica im je ostavila posebnu poruku

Konobarica im je ostavila posebnu poruku
"Hvala vam!
Vaš obrok ja plaćam danas. Hvala vam za sve što radite, što služite drugima i što idete na ona meste odakle svi beže. Bez obzira na vašu ulogu, vi ste hrabri i jaki... Hvala vam što ste smeli i neustrašivi svakog dan! Stimulisani vatrom i vođeni hrabrošću - predstavljate neverovatan primer! Odmorite se malo!
Liz"

3. Tim je ovo postavio na svoj Fejsbuk profil

Tim je ovo postavio na svoj Fejsbuk profil
Čim je došao kući, Tim je na svom profilu na Fejsbuku obavestio sve šta je doživeo u restoranu i pozvao sve koje zna da svrate u taj lokal i da kupe nešto i time ga podrže. Dodao je i da se ostavi velika napojnica, ukoliko ih Liz bude usluživala.

4. Otkrivena i pozadina priče

Otkrivena i pozadina priče
Kasnije je otkriveno da je Lizin tata u kolicima paralizovan već 5 godina i da ona vodi akciju prikupljanja para da mu se kupe nova kolica. Tim je za to saznao i bacio se u akciju. Napisao je na svom profilu: "Ispostavilo da se devojka koja nam je dala besplatan obrok je ustvari ona kojoj treba pomoć!"

5. A zatim su krenule donacije

A zatim su krenule donacije
Nakon Timove objave, Lizina porodica je dobila u vidu donacija 70.000 dolara, 17 hiljada više od onoga što im je trebalo za kolica. "A sve što sam uradila je to što sam im platila doručak", izjavila je ova devojka. "Nisam očekivala ništa više od osmeha. Izgleda da i najmanji gest može da vam promeni život".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email