None
1 0 1 0

SRAMOTA: Avion prinudno prizemljen jer je putnica ušla u toalet biznis-klase!

Podeli
Svet
Milica M.
Svet
Oct 30, 2015

Sleteli su specijalno zbog nje - samo da bi je izbacili. Čist bezobrazluk!

Foto: (fokuzz.com
Editi Kmetovoj je tokom leta prošle sedmice pozlilo i pošto joj se učinilo da je toalet u putničkoj klasi suviše daleko i da neće stići do njega, požurila je u bliži, ali u biznis-klasi.

To je, međutim, razbesnelo putnike u biznis-klasi i na njihov zahtev stjuardese su pokušale da je izbace iz toaleta za privilegovane, pa je 50-godišnja Slovakinja počela da se raspravlja i završila sputana, sa lisicama na rukama.

Kapetan aviona zatražio je dozvolu da prinudno sleti u Erzerumu da neugodnu putnicu izbaci iz aviona, opisuje incident iz prošle sedmice slovački onlajn dnevnik Topky.sk.

"Obrela sam se sama u Erzerumu, gradu koji ne bih uspela ni da nađem na mapi", kazala je Kmetova, koja je u Emirate letela da poseti ćerku.

Na sreću, na uplakanu putnicu sažalio se jedan od zaposlenih na aerodromu Abdulah Ozdžan, ponudio joj čaj, smirio je, pomogao da nabavi karte za sledeći let, smestio je u hotel i sutradan ispratio do aviona.

Ozdžan je izjavio da je odmah uvideo da žena nije učinila ništa loše, a kada je ispričao direktoru hotela da je izbačena jer se drznula da uđe u pogrešni WC, hotel joj nije naplatio noćenje.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email