None
18 0 1 9

18 najsmrtonosnijih žena koje je svet ikada video! Naježili smo se...

Podeli
Svet
Jasmina G.
Svet
Jan 26, 2016

Iako je manje uobičajeno da žene ulaze u istoriju kao svirepe ubice, dame s ove liste su tokom vekova mučile, sakatile i na kraju ubijale sve one koji bi im stali na putu. A nekad su to radile samo iz zabave...

1. Delfina Lalori

Delfina Lalori
Foto: vamshare.com
Ova pripadnica visokog društva iz Luizijane, 20-ih godina 19. veka bila je poznata po svojoj okrutnosti prema robovima svoje porodice. Nakon što je izbio požar u njenoj porodičnoj kući, pronađeno je desetine izmučenih, igladnjenih i osakaćenih robova sakrivenih na tavanu. Delfina je s porodicom pobegla u Pariz i izbegla da odgovara za svoja nedela.

2. Lavinija Fišer

Lavinija Fišer
Foto: vamshare.com
Ova dama je prvi ženski osuđivani serijski ubica. Ona je trovala i pljačkala goste hotela u Južnoj Karolini koji je vodila sa svojim mužem. Oboje su obešeni zbog svojih zločina 1820. godine.

3. Džejn Topan

Džejn Topan
Foto: vamshare.com
Ova medicinska sestra je 1901. godine priznala da je počinila 31 ubistvo. Izvodila je užasne eksperimente nad svojim pacijentima i priznala je da je osećala seksualno uzbuđenje dok ih je gledala kako umiru.

4. Ana Mari Han

Ana Mari Han
Foto: vamshare.com
Nakon što ju je njena obrukana porodica iz Poljske poslala u Ameriku kada je rodila vanbračno dete, Ana Mari je brzo pronašla muža i dovela svog sina da započnu novi zajednički život. Međutim, imala je problem s kockanjem i počela je da truje i pljačka starije ljude iz grada u koji se preselila. Nakon suđenja koje je trajalo mesec dana, osuđena je na električnu stolicu 1937. godine.

5. Amelija Dajer

Amelija Dajer
Foto: vamshare.com
Bila je poznata kao "najveća ubica beba u viktorijanskoj Engleskoj". Amelija je udomljavala trudnice i pokušavala da decu da na usvajanje ili ih ostavljala da umru od gladi. Na kraju je prestala da se trudi oko usvajanja i dva puta je osuđivana za zanemarivanje dece. Obešena je zbog svojih zločina 1896. godine.

6. Berta Giford

Berta Giford
Foto: vamshare.com
Berta je tokom 21 godinu otrovala 17 ljudi u svom gradu. Na suđenju 1928. godine proglašena je nevinom zbog mentalne neuračunjivosti i ostatak života provela u duševnoj bolnici u Misuriju, gde je umrla 1951.

7. Ejmi Arčer-Giligan

Ejmi Arčer-Giligan
Foto: vamshare.com
Ona i njen muž su početkom 20. veka vodili dom za stare i bolesne i ubrzo shvatili da mogu da profitiraju trovanjem svojih pacijenata. Nakon smrti prvog i drugog muža (koje je najverovatnije takođe otrovala), Ejmi je ubila oko 60 pacijenata. Porodice žrtava postale su sumnjičave i ona je 1919. godine osuđena na doživotnu kaznu.

8. Bela Ginis

Bela Ginis
Foto: vamshare.com
Bela je početkom 20. veka pobila preko 40 svojih prosioca i muževa da bi uzela novac od njihovog životnog osiguranja. Većinu svojih žrtava pronašla je putem ličnih oglasa koje je objavljivala u lokalnim novinama.

9. Leonarda Ćansili

Leonarda Ćansili
Foto: vamshare.com
Nakon što je između 1939. i 1940. ubila tri žene u Italiji, od njihovih raskomadanih tela napravila je sapun.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email