None

18 najsmrtonosnijih žena koje je svet ikada video! Naježili smo se...

Podeli
Svet
Jasmina G.
Svet
Jan 26, 2016

Iako je manje uobičajeno da žene ulaze u istoriju kao svirepe ubice, dame s ove liste su tokom vekova mučile, sakatile i na kraju ubijale sve one koji bi im stali na putu. A nekad su to radile samo iz zabave...

1. Delfina Lalori

Delfina Lalori
Ova pripadnica visokog društva iz Luizijane, 20-ih godina 19. veka bila je poznata po svojoj okrutnosti prema robovima svoje porodice. Nakon što je izbio požar u njenoj porodičnoj kući, pronađeno je desetine izmučenih, igladnjenih i osakaćenih robova sakrivenih na tavanu. Delfina je s porodicom pobegla u Pariz i izbegla da odgovara za svoja nedela.

2. Lavinija Fišer

Lavinija Fišer
Ova dama je prvi ženski osuđivani serijski ubica. Ona je trovala i pljačkala goste hotela u Južnoj Karolini koji je vodila sa svojim mužem. Oboje su obešeni zbog svojih zločina 1820. godine.

3. Džejn Topan

Džejn Topan
Ova medicinska sestra je 1901. godine priznala da je počinila 31 ubistvo. Izvodila je užasne eksperimente nad svojim pacijentima i priznala je da je osećala seksualno uzbuđenje dok ih je gledala kako umiru.

4. Ana Mari Han

Ana Mari Han
Nakon što ju je njena obrukana porodica iz Poljske poslala u Ameriku kada je rodila vanbračno dete, Ana Mari je brzo pronašla muža i dovela svog sina da započnu novi zajednički život. Međutim, imala je problem s kockanjem i počela je da truje i pljačka starije ljude iz grada u koji se preselila. Nakon suđenja koje je trajalo mesec dana, osuđena je na električnu stolicu 1937. godine.

5. Amelija Dajer

Amelija Dajer
Bila je poznata kao "najveća ubica beba u viktorijanskoj Engleskoj". Amelija je udomljavala trudnice i pokušavala da decu da na usvajanje ili ih ostavljala da umru od gladi. Na kraju je prestala da se trudi oko usvajanja i dva puta je osuđivana za zanemarivanje dece. Obešena je zbog svojih zločina 1896. godine.

6. Berta Giford

Berta Giford
Berta je tokom 21 godinu otrovala 17 ljudi u svom gradu. Na suđenju 1928. godine proglašena je nevinom zbog mentalne neuračunjivosti i ostatak života provela u duševnoj bolnici u Misuriju, gde je umrla 1951.

7. Ejmi Arčer-Giligan

Ejmi Arčer-Giligan
Ona i njen muž su početkom 20. veka vodili dom za stare i bolesne i ubrzo shvatili da mogu da profitiraju trovanjem svojih pacijenata. Nakon smrti prvog i drugog muža (koje je najverovatnije takođe otrovala), Ejmi je ubila oko 60 pacijenata. Porodice žrtava postale su sumnjičave i ona je 1919. godine osuđena na doživotnu kaznu.

8. Bela Ginis

Bela Ginis
Bela je početkom 20. veka pobila preko 40 svojih prosioca i muževa da bi uzela novac od njihovog životnog osiguranja. Većinu svojih žrtava pronašla je putem ličnih oglasa koje je objavljivala u lokalnim novinama.

9. Leonarda Ćansili

Leonarda Ćansili
Nakon što je između 1939. i 1940. ubila tri žene u Italiji, od njihovih raskomadanih tela napravila je sapun.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email