None
12 0 1 0

12 nesrećnih ljudi koji su poginuli par sekundi posle ovih selfija... Ne gledajte ako imate slabo srce, molimo vas!

Podeli
Svet
Milos R.
Svet
Apr 02, 2016

Selfiji su veoma popularni, ne postoji telefon u kom ne možete da nađete neki selfi. Ali da li su selfiji opasni? Ispostavilo se da jesu! neki su zarad savršenog selfija otišli pravo u smrt.

1. Slučajno samoubistvo

Slučajno samoubistvo
Foto: topratedviral.com
Meksički tinejdžer Oskar Aguilar je postavio napunjen pištolj uz glavu kako bi napravio selfi, ali greškom je povukao obarač i ubio se. Još uvek je bio u životu kada je policija stigla, na žalost ne još dugo.

2. Ne pravite selfije dok vozite!

Ne pravite selfije dok vozite!
Foto: topratedviral.com
Kortni Standfort je slala poruke dok je vozila, a onda je odlučla da napravi nekoliko selfija kada se zakucala u kamion koji je bio ispred nje. Status na Fejsbuku, koji ju je koštao života, je postavljen nekoliko sekundi pre nego što je poginula.

3. Poslednja vožnja

Poslednja vožnja
Foto: topratedviral.com
Portorikanski reper Ramon Gonzales, poznat kao Jadiel, je bio u Njujorku na truneji. Krenuo je u vožnju motorom i uspeo je da napravi ovaj selfi pre nego li ga je zgazio auto.

4. Recite zbogom, deco!

Recite zbogom, deco!
Foto: topratedviral.com
Poljski par je pao sa klisure u Portugalu. Njihova deca od 5 i 6 godina su gledali kako im roditelji padaju. Oni su prešli iza sigurnosne ograde kako bi napravili dobar selfi.

5. Čovek protiv tornada

Čovek protiv tornada
Foto: topratedviral.com
Zbog ove fotografije je poginuo. Slika se proslavila na internetu, ali mi mislimo da nije vredna života.

6. Pala je sa mosta

Pala je sa mosta
Foto: topratedviral.com
Učenica medicinske škole iz Poljske je pala sa mosta Puente de Triana u Španiji. Pokušavala je da napravi selfi i pala. Imala je 15 godina.

7. Pala sa mosta (drugi deo)

Pala sa mosta (drugi deo)
Foto: topratedviral.com
Tinejdžeri su potpuno opsednuti selfijima. Ksenija Ignjateva je pravila selfi na železničkom mostu Sent Pitersburg kada je pala sa istog. Pokušala je da se zadrži za žice, ali kroz njih je prolazila struja koja ju je spržila. Imala je 17godina.

8. Pruga nije mesto za igru

Pruga nije mesto za igru
Foto: topratedviral.com
Petnaestogodišnjeg dečaka iz Indije, Edvina je udario voz. Pokušavao je da napravi selfi ispred voza, ali se sapleo i nije uspeo da pobegne na vreme.

9. Amose, da li je to bio elektricitet?

Amose, da li je to bio elektricitet?
Foto: deviantart.com
Dvadesetjednogodišnjeg Španca je ubila struja dok je pokušavao da napravi selfi popevši se na voz, ali slučajno je dodirnuo žice struje.

10. Sada nije smešno, zar ne?

Sada nije smešno, zar ne?
Foto: topratedviral.com
Dečko je pokušao da napravi šalu i uplaši prijatelje i porodicu tako što bi se lažno obesio, ali na kraju se slučajno obesio pred kamerama.

11. Pravac u reku!

Pravac u reku!
Foto: topratedviral.com
Trinaestogodišnja devojčica je pala u El Tunal reku u Durangu u Meksiku, dok je pokušavala da napravi fotografiju. Okliznula se na blato i pala u reku gde se udavila.

12. Preko ograde

Preko ograde
Foto: topratedviral.com
Šesnaestogodišnja Izabela Frančiola je pala preko ograde na šetalištu, pravo na stene. Brzo su je prevezli u bolnicu, ali podlegla je povredama.
Image source: bloggersarena.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email