None
20 0 1 13

SEKUND PRE KATASTROFE: Ove fotografije su nastale momenat pre nego što se desilo nešto stravično! Evo i šta

Podeli
Svet
Milica P.
Svet
Dec 27, 2015

Svi fotografišemo trenutke koje bismo voleli da pamtimo čitav život. Iako neke slike uvek rado gledamo, neke mogu da nas podsete na zaista tragične i tužne trenutke.

Sledi lista fotografija koje izgledaju potpuno uobičajeno, ali ono što se desilo nakon što su uslikane će vas potpuno šokirati! Ove slike će se poigrati vašim emocijama i nećete znati da li da budete srećni ili tužni što je određeni trenutak uhvaćen.

1. Napad medveda

Napad medveda
Foto: lolwot.com
Ovu fotografiju uslikao je čovek koji je šetalo šumom u Nju Džersiju nekoliko sekundi pre nego što ga je medved sa slike napao i ubio.

2. Džim Morison

Džim Morison
Foto: lolwot.com
Ovo je poslednja fotografija frontmena benda "The Doors", koji je preminuo 1971.godine. Priča se da je umro sa 27 godina u Parizu, od prevelike doze heroina, ali pošto nije rađena autopsija, i dalje postoje rasprave oko uzroka smrti.

3. Srednja škola Kolumbajn

Srednja škola Kolumbajn
Foto: lolwot.com
Ovo je snimak bezbednosne kamere iz srednje škole Kolumbajn za vreme tragične pucnjave. Čovek koji se vidi na slici je profesor Vilijam Dejvid Sanders, koji je đake u kafeteriji upozorio na pucnjavu, što je spasilo stotine života, ali nažalost ne i njegov.

4. Požar u noćnom klubu

Požar u noćnom klubu
Foto: lolwot.com
Ova fotografija uslikana je u klubu "The Station" na Road Ajlendu, 2003. godine, i na njoj se može videti da su muzičari primetili da je iza njih izbio požar dok su svirali. Nažalost, taj požar je odneo živote 100 ljudi koji su se nalazili u tom klubu.

5. Pol Voker

Pol Voker
Foto: lolwot.com
Ova slika nastala je istog dana kada je Pol Voker tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći. Kamera ga je snimila kako ulazi u auto koji će mu prerano okončati život.

6. Let 182

Let 182
Foto: lolwot.com
Ovo je poslenja slika leta 182 avio-kompanije Pacific Southwest Airlines, koji se sudario s drugim avionom iznad San Dijega 1978. godine. Na letu je bilo 139 putnika i svi su poginuli u ovoj užasnoj nesreći.

7. Notorious B.I.G.

Notorious B.I.G.
Foto: lolwot.com
Reper Notorious B.I.G. uslikan je pre nego što je otišao sa žurke, nekoliko minuta pre nego što je upucan iz automobila koji je prolazio pored kluba. Još jedan talentovani umetnik koji je otišao prerano.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email