None
10 0 1 0

10 zastrašujućih rituala jednih od najbrutalnijih bandi širom sveta! Sa njima nema šale!

Podeli
Svet
Mira M.
Svet
Jan 22, 2016

U zavisnosti od grupe, inicijacija može podrazumevati tetoviranje, polaganje zakletve ili donaciju sredstava. Najbrutalnije bande i grupe zahtevaju razne stvari od novih regruta, na primer razne aktove nasilja i zastrašujućeg varvarstva kako bi postali punopravni članovi.

Anđeli pakla - krštenje u mokraći

Anđeli pakla - krštenje u mokraći
Foto: ilyke.com
Anđeli pakla su jedna od najpoznatijih grupa na svetu. Jedan od nekadašnjih članova, Hanter S Tompson, napisao je da su se tokom sastaka prikupljali mokraća i izmet, a zatim sadržaj kofe sipao na glavu novajlija, što je bio ritual "svečanog" krštenja.

Tradicionalno kinesko trojstvo - ispijanje krvi

Tradicionalno kinesko trojstvo - ispijanje krvi
Foto: ilyke.com
Kinesko trojstvo vlada podzemljem kako Kine, tako i Makaua i Hong Kong-a. Novajlije ovog trojstva moraju popiti izvesnu količini krvi drugih novajlija pomešane sa njihovom plazmom. Takođe, neki od novajlija moraju naučiti pesme trojstva kako bi bili prihvaćeni kao deo bande.

Arijevsko bratstvo

Arijevsko bratstvo
Foto: channel.nationalgeographic.com
Ova grupacija nastala je 1964. u zatvoru Sveti Kventin. Kriminalne aktivnosti ove bande podrazumevaju mušku prostituciju, šverc narkotika i iznudu. Od novih članova se zahteva da ubiju člana rivalske bande ili čak zatvorskog radnika.

MS-13

MS-13
Foto: ilyke.com
Mara Salvaruča 13, nastala je u El Salvadoru pre nego što je počela sa širenjem po Severnoj Americi. FBI veruje da postoji oko 10.000 članova u SAD-u i oko 40.000 koji deluju u Gvatemali i Hondurasu.

Žene koje su želele da se priključe bandi podvgnute su najstrašnijim preduslovima za članstvo. Neke od njih su bile prinuđene da spavaju sa čak i po nekoliko punopravnih članova bande.

Kju Kluks Klan

Kju Kluks Klan
Foto: ilyke.com
Jedna od najkontroverznijih organizacija u američkoj istoriji poznata po svojim rasističkim stavovima prema afro-amerkancima. Ova grupa je počinila sramna dela nasilja i rasizma u cilju "prečišćavanja" američkog društva.

Pored svojih belih odora i kapuljača, poznati su po javnim aktinostima u koje spadaju parade i spaljivanje krstova. Spaljivanje krstova hrišćani nisu smatrali skrnavljenjem nego su na to gledali kao na čin "osvetljenja".

Kriminalna rupa Taitung

Kriminalna rupa Taitung
Foto: ilyke.com
Osoba koja najduže može idržati baraž vatrene moći bačen na nju smatra se osobom pogodnom da bude vođa grupe.

Nambers banda

Nambers banda
Foto: ilyke.com
Banda je nastala krajem 1800-ih u Johanesburgu kao zatvorska banda. Njen tvorac je Nongoloza, koji je osmislio zakone i strukturu bande. Banda je bila podeljena na ekipe koje su numerisane. Svaka ekipa, iliti svaki broj, je imao određene dužnosti koje su morali da ispune.

Latino kraljevi

Latino kraljevi
Foto: dctvny.org
Jedna od najopasnijih bandi ikada u SAD-u. Nastala je u Čikagu 40-ih godina i bila je rasprostranjena u 34 države. Aktivnosti ove bande bile su sarađivanje sa poznatim terorističkim grupama, krađa vojnog naoružanja, pa čak i kanibalizam, da, jeli su neposlušne članove.

Templarski kartel

Templarski kartel
Foto: ilyke.com
Jedan od rituala koji su novi članovi morali da urade jeste jedenje srca deteta koje su sami morali nabaviti preko sopstvene mreže trgovine organima. Ovim groznim činom, oni su morali pokazati lojalnost.

Ujedinjena krvna nacija

Ujedinjena krvna nacija
Foto: ilyke.com
Nastala je 1993. godine u zatvoru Rikets ostrvo, gde su Dedaj i OG Mek skupljali članove. Ova banda je bila jedna od najvećih njujorških bandi.

Da bi pristupili ovoj bandi, novi članovi su morali "pustiti krv" drugom zatvoreniku, uglavnom su rasecali lica skalpelima. Pre napada su vikali "013" kako bi drugi članovi obratili pažnju na njih i kako bi dokazali svoju lojalnost.
Image source: ilyke.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email