None
9 0 1 4

Napisala je nešto na Fejsbuku dok je vozila a onda je doživela zastrašujuću nesreću.. srce će vam pući kada vidite šta je napisala...

Podeli
Svet
Milica R.
Svet
Feb 05, 2016

Rizik da ćete doživeti saobraćajnu nesreću dok pišete poruku i vozite je 6 puta veći nego ako vozite u alkoholisanom stanju.

To se događa češće nego što mislite!

To se događa češće nego što mislite!
Foto: cdn.modernghana.com
Ako vozite 60 km/h, što je veoma ubičajno, i na samo 5 sekundi spustite pogled na telefon, prešli ste pola fudbalskog igališta bez gledanja. To je veoma dosta prostora na kome se može dogoditi nesreća.

Ruke na volan, pogled na put!

Ruke na volan, pogled na put!
Foto: 2.bp.blogspot.com
Svake godie 4,8 biliona korisnika mobilnih telefona može da izazove saobraćajnu nesreću dok vozi i kuca poruku, te je rizik 6 puta veći u odnosu na one vozače koji voze pod uticajem alkohola.

Upoznajte Kortni

Upoznajte Kortni
Foto: static.independent.co.uk
Ovo je jeziva priča o Kortni Sanford koja je nastradala zato što je istovremeno pisala post na Facebook-u i vozila. Ova 32-godišnjakinja je bila poput nas, imala je svoje snove i posedovala je mobilni telefon. Bila je veoma društvena i volela je da bude u toku.

Šta je to bilo toliko važno da ne može da sačeka?

Šta je to bilo toliko važno da ne može da sačeka?
Foto: gretchenrubin.com
Jednoga dana dok je vozila desilo se da je na radiju počela jedna od njenih omiljenih pesama "Happy" od Farela Vilijamsa. Kortni je osetila potrebu da to podeli sa prijateljima i na samo trenutak izvukla telefon i napisala: "Ova srećna pesma me čini tako ’Happy’!" Ono što je usledilo ostavilo je čitav svet bez reči...

Kamion iz suprotne trake

Kamion iz suprotne trake
Foto: tv.gentside.com
Njena kola su naletela na banderu, što bi uz malo sreće preživela, ali je auto proklizao na drugu traku i zakucao se u kamion koji je išao iz suprotnog smera. Zbog sudara njen auto je sleteo s puta i tu se izgubila svaka nada da će Kortni možda preživeti nesreću. Vozač kamiona na koji je naletela je na svu sreću uspeo da napusti kabinu vozila, tako da je Kortni bila jedina žrtva nesreće.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email