None
13 0 1 8

NAUČNICI OSTALI BEZ TEKSTA: Zastrašujuća priča o čoveku koji je otišao u budućnost i tamo napravio snimak sa budućim sobom... Ne propustite da ga vidite!

Podeli
Svet
Milos R.
Svet
May 04, 2016

Od kad je sveta i veka ljudi su želeli da putuju kroz vreme. Možda nećete verovati, ali Hakan Nordkvist tvrdi da je uspeo u tome i da za to ima i dokaz. Tvrdi da je upoznao budućeg sebe!

Hakan Nordkvist - čovek koji tvrdi da je putovao kroz vreme

Hakan Nordkvist - čovek koji tvrdi da je putovao kroz vreme
Foto: aktax.cz
On tvrdi da je sve zabeležio na svom mobilnom telefonu i odlučio je da to podeli sa svetom.

Naučnici kažu da je moguće putovati kroz vreme

Naučnici kažu da je moguće putovati kroz vreme
Foto: i.ytimg.com
Naučnici kažu da je u teoriji putovanje kroz vreme moguće, čak je i Ajnštajn to govorio. Naučno govoreći: skok u budućnost pomoću vremenske distance je dokazani fenomen, ali da biste se vratili iz budućnosti u prošlost zahteva da se određeno telo kreće brzinom svetlosti.

Putovanje kroz crvotočinu

Putovanje kroz crvotočinu
Foto: yt3.ggpht.com
Crvotočina je hipotetički prečica za kretanje kroz prostorno vremenski kontinum. Da bi se stvorila crvotočica kroz koju bi moglo da se putuje potrebno je da postoji supstanca sa negativnom energijom. To bi izgledalo kao da putujete kroz tunel koji povezuje dve vremenske tačke u prostoru.

Hakan Nodrkvist je otkrio crvotočinu u svojoj kuhinji

Hakan Nodrkvist je otkrio crvotočinu u svojoj kuhinji
Foto: smallnotebook.org
Jedog dana Hakan je otišao da popravi cevi koje su curele u kuhinji. Kada je otvorio deo ispod sudopere, pronašao je tunel koji je vodio negde drugde. Nakon što je prošao kroz njega došao je u drugo vreme i drugo mesto.

Kroz sudoperu

Kroz sudoperu
Foto: 3.bp.blogspot.com
"Morao sam da puzim kroz deo ispod sudopere i kada sam to učinio video sam da se on produžava, tako da sam nastavio da puzim sve dalje i dalje. Na kraju tunela ugledao sam svetlost i kada sam stigao tamo, shvatio sam da sam u budućnosti." - rekao je Hakan
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email