None

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI: 15 najbizarnijih smrti za koje SIGURNO nećete moći da poverujete da su se stvarno dogodile!

Podeli
Svet
Sashka M.
Svet
Nov 28, 2015

15 najbizarnijih i najčudnijih smrti ikada! Nećete moći da poverujete da se ovako nešto zapravo dogodilo!

1. Raspućin

Raspućin
Podmetnut mu je cijanid u kolač, ostavljen je u sobi, kada su se vratili po njega, on je i dalje bio živ. Upucan je 2-3 puta, izudaran je pendrecima, zavezan, umotan i bačen u reku. Kada je njegovo telo izvučeno iz reke 2 dana kasnije, jedna ruka je bila oslobođena.

2. Mesečeva reka

Mesečeva reka
Li Bej, veliki kineski pesnik iz dinastije Tang. Njegova smrt je legenda u kineskoj kulturi. Kaže se da je pokušao da zagrli zrak mesečeve svetlosti dok je bio na brodu i tako se udavio u reci Jangcekjang.

3. Adolf Frederik od Švedske

Adolf Frederik od Švedske
Njegov poslednji obrok se sastojao od jastoga, kavijara, kiselog kupusa, ribe, šampanjca i 14 porcija njegovog omiljenog deserta. Poznat je u Švedskoj kao "kralj koji je jeo do smrti".

4. Sve za slobodu

Sve za slobodu
U barskoj tuči u Ohaju 1871. čovek je upucan. Advokat optuženog, Kliment Valadingem, tvrdio je da je žrtva počinila samoubistvo dok je vadeći pištolj iz džepa u klečećem položaju, pištolj sam okinuo i usmrtio ga. Kako bi to dokazao, uradio je istu stvar i ubio sam sebe. Optuženi Toman Mekgehan je oslobođen.

5. Ironija

Ironija
Geri Hoj, advokat iz Toronta, stalno se pokušavao kroz šalu da se baci kroz prozor od nesalomljivog stakla. Na kraju je tako i poginuo, ali nije puklo staklo, već je ispalo iz rama.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email