None
5 0 1 0

OD NAJDEBLJE ŽENE NA SVETU DO BIKINIJA: Smršala zapanjujućih 400 kilograma!

Podeli
Svet
Dragana P.
Svet
Oct 25, 2015

Katrina Raiford (38) nekad najdeblja žena na svetu, nekada je imala 453 kilograma, ali kada je odlučila da donese drastične promene, u tome je i uspela. Namerava još da ukloni višak kože i biće prezadovoljna svojim telom i izgledom!

Nesrećna i bez nade, Katrina je dane i noći provodila u krevetu, a onda je rešila da napravi drastične promene i svoju kilažu prepolovila.

- Zbog gubljenja kilograma, sada imam samo 60 kilograma kože koja bukvalno visi sa mene. Moj sledeći plan jeste da skupim novac, što bi bilo otprilike oko 10 hiljada dolara kako bih hirurški uklonila taj višak. Imam plan, a to je najvažnije, jer do skoro nisam imala ni nadu - objašnjava za Daily Mail Katrina koja je ovim povodom osnovala i svoju kompaniju „Go found me”.

Kao i mnoge osobe koje imaju ovaj problem, i Katrina je počela da jede na nervnoj bazi, a njen stres imao je zastrašujuću priču kao pozadinu.

Katrina je kao devojčica bila seksualno zlostavljana, a svoju tugu i bol „lečila” je hranom u ogromnim količinama. Vremenom se toliko ugojila da je imala velikih problema sa disanjem, a par puta je i hitna pomoć morala da dolazi, kako bi je odvezla do bolnice, jer ona nije bila u stanju da hoda.

Rešila je da napravi drastične promene u svom životu, te se podvrgla ugradnji intragstričkog balona, ali i redovno sarađivala sa stručnjacima kako bi se oslobodila velikog viška kiloghrama.

Danas, za sebe kaže da je sasvim druga osoba, a kupila je i svoj prvi bikini.
- Mislila sam da nikada neću obući bikini. Presrećna sam, ali nemam nameru da stanem na ovoj kilaži - izjavila je Katrina.


(fokuzz.com / zena.blic.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email