None
10 0 1 5

SVE VREME PRIMAO PLATU: Neverovatna priča o čoveku koji je čitavih 6 godina radio nešto što niko od njegovih kolega nije primetio! Svaka mu čast!

Podeli
Svet
Milos R.
Svet
Mar 14, 2016

Ovo je za rubriku verovali ili ne. Čovek koji šest godina nije dolazio na posao, a za to vreme je uredno primao platu, trebalo je da bude odlikovan za dugogodišnji rad u jednoj firmi. Zanimljivo je što za svo to vreme niko od kolega nije ni primetio da ga nema.

Žoakim Garsija

Žoakim Garsija
Foto: theguardian.com
Šezdesetdevetogodišnji Španac, Žoakim Garsija, dospeo je naslovne strane novina nakon što su nadležne vlasti otkrile da šest godina nije dolazio na posao.

Trebalo je da primi nagradu

Trebalo je da primi nagradu
Foto: huffingtonpost.com
Ironija ovog događaja leži u tome što je Žoakim trebao da dobije nagradu za svoj "posvećen i odan rad" u kompaniji u kojoj je bio zaposlen. Ipak je on čovek koji je dvadeset godina radio za tu firmu.

Tužba u iznosu godišnje plate

Tužba u iznosu godišnje plate
Foto: independent.co.uk
Nakon što su vlasti otkrile da ga nema na poslu već toliko dugo, podneta je tužba protiv njega. Tužba iznosu 30, 000 dolara, što je njegova godišnja plata.

Koji je bio njegov posao?

Koji je bio njegov posao?
Foto: independent.co.uk
S obzirom da niko nije primetio šest godina da ovog čoveka nema, sigurno se svi pitate koji je bio njegov posao? Žoakimov posao je bio nagledanje izgrade plana za preradu vode. Gradske vlasti i vodovod su mislili da su oni zaduženi za to, pa njega nisu ni konsultovali ni za šta.

Ja sam socijalista!

Ja sam socijalista!
Foto: independent.co.uk
Nakon podnete tužbe, neverovatni Žoakim se branio kako je dobio beznačajan posao samo zato što je socijalista.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email