None
12 0 1 8

ODMAH počnite da izbegavate ove UKLETE brojeve. Povezani su sa mnogo UŽASNIH nesreća!

Podeli
Svet
May 29, 2016

Svako zna da je broj 13 najbaksuzniji broj na svetu. Međutim, još se za neke brojeve smatra da su ukleti, baksuzni ili je za njih vezano neko drugo bizarno sujeverje.

Broj 11

Broj 11
Foto: 43gx1sisnq61jk35v3b4jepn.wpengine.netdna-cdn.com
Ovaj broj je popularan među sujevernim žiteljima SAD-a. Ljudi ga povezuju sa datumom 11.11.11. i vremenom 11:11, a takođe je primetan i u teorijama zavere o ubistvu Kenedijevih i napadu na Svetski trgovinski centar.

Broj 7

Broj 7
Foto: fakt.pl
Veoma nepopularan broj u Kini. U kineskom kalendaru, 7. mesec je poznat kao „mesec duhova“. Takođe je broj koji donosi nesreću na Tajvanu, u Ukrajini i u Maliju jer su se mnoge avionske nesreće desile na datum sa ovim brojem. Sedmi jul se smatra nesrećnim danom.

Broj 17

Broj 17
Foto: og.infg.com.br
Za ovaj broj se smatra da donosi nesreću u Italiji. Kada se napiše rimskim brojevima, dobija se reč VIXI (Živeo sam). Takođe, ima i mnogih dana koji se smatraju nesrećnima, kao npr. Dan mrtvih, koji pada na petak 17. Kompanija Alitalija često isključuje red 17 na njihovim letovima.

Broj 26

Broj 26
Foto: 1.i.baomoi.xdn.vn
Svakog meseca, 26. dan se smatra nesrećnim u Indiji. Mnoge nesreće su se događale godinama na ovaj dan, kao što su zemljotresi, poplave, bolesti i bombardovanja.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email