None
14 0 1 9

Zavrteće vam se u glavi kada čujete cene 14 najskupljih imanja na svetu (broj #12 stvarno vredi svaku paru!)

Podeli
Svet
Sashka M.
Svet
Mar 13, 2016

Kada neko ima jako puno novca, onda živi u grandioznim palatama. Pogledajte koja su to najskuplja imanje i kuće na svetu i kolika je njihova vrednost.

1. Kastiljo Karibe

Kastiljo Karibe
Foto: static1.businessinsider.com
Kastiljo Karibe je na tržištu i košta tričavih 59,5 miliona dolara! Najveće je imanje, u privatnom vlasništvu, na Kajmanskim ostrvima! U kući imate vinski podrum i sobu za degustaciju vina, kućni bioskop, sobu za bilijar, ručno pravljen bar, teretanu, saunu, odaje za osoblje, bazen sa pećinom, teniski teren i helipad.

2. Lions Demense

Lions Demense
Foto: static3.businessinsider.com
Lions Demense se pojavio na tržištu sa cenom od 65 miliona dolara. To je kuća vlasnika Ryanair avio kompanije, Tonija Rajana, koji je potrošio oko 120 miliona na restauraciju ovog imanja. Ovo je najskuplja kuća u Irskoj.

3. Speling Manor

Speling Manor
Foto: toptenz.net
Ova vila je sagrađena 1988. na Hobli hilsu u Los Anđelesu za Arona Spelinga. Prodata je za 85 miliona Petri Eklston, a sada je na prodaju za 150 milina dolara!

4. Vulvort Vila

Vulvort Vila
Foto: 2.bp.blogspot.com
Nalazi se u Njujorku na uglu 80-te i 5. avenije, i trenutno je na tržištu, traži novog vlasnika za 90 miliona dolara. Kuća je sazidana 1890. za magnata tog vremena Frenka Vulvorta. Kuća u gotskom stilu je delo arhitekte Čarlsa Perponta i Henrija Gilberta.

5. Kuća prijateljstva

Kuća prijateljstva
Foto: toptenz.net
Ova porodična kuća je postala popularna nakon razvoda Donalda Trampa, jer su se borili žestoko oko nje. Kuća ima 18 spavaćih soba i 22 kupatila. Dugo su tražili za nju 125 miliona dolara, ali je na kraju prodata za 95 miliona dolara.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email