None
10 0 1 0

Ovo su najbrualnije žene ubice svih vremena! Priča se da ih je sam đavo je poslao na ovaj svet!

Podeli
Svet
Lana L.
Svet
Apr 11, 2016

Danas nema razlike među muškarcima i ženama. Oni su jednaki na svim poljima, a tako je i kada su u pitanju zločini. Pogledajte ovih 10 najsurovijih žena kriminalaca svih vremena!

1. Ranavalona I, luda kraljica sa Madagaskara

Ranavalona I, luda kraljica sa Madagaskara
Foto: cdn.wittyfeed.com
Nakon smrti svog supruga, ona je nastavila sa diktaturom od 1828 do 1861. Preduzela je surove mere protiv hrišćana i mučila ih je do smrti. Svako ko je posedovao Bibliju, bio je spaljen zajedno sa knjigom.

2. Raja i Sekina

Raja i Sekina
Foto: cdn.wittyfeed.com
Ove dve žene su deo mračne strane egipatske istorije. Početkom 20-og veka one su brutalno ubile 17 žena. Njihove žrtve su bile bogate žene koju su nosile mnogo zlatnog nakita i velike sume novca.

3. Grizelda Blanko

Grizelda Blanko
Foto: cdn.wittyfeed.com
Bila je najpoznatiji ženski narko bos. Smatra se da je po njenom nalogu ubijeno oko 200 ljudi, da bi ona mogla slobodno da "vlada". Učestovala je u najvećoj poznatoj kokainskoj zaveri.

4. Madam Mao

Madam Mao
Foto: cdn.wittyfeed.com
Pokušala je da uzdigne komunističku partiju, zbog čega je nastala banda, "Četvorka" koju su činili ona, Zeng Čungkjao, Jao Venijuan i Van Hongven. Banda je igrala bitnu ulogu u kulturnoj revoluciji Kine.

5. Julia Fazekas

Julia Fazekas
Foto: cdn.wittyfeed.com
Živela je u ruralnom delu Mađarske za vreme Prvog svetskog rata. Mlade žene su tada bile primorane da se udaju protiv svoje volje. Ona je ubeđivala žene koje su htele da pobegnu iz te ponižavajuće situacije da otruju svoje muževe arsenikom. Nakon nekog vremena, te žene su počele koristiti isto "oružje" i protiv roditelja koji su ih primorali na udaju. Julia je vodila grupu koja se nazivala "Anđeli iz Nagireva".

6. Amelija Dajer

Amelija Dajer
Foto: cdn.wittyfeed.com
Zbog njenog nemara i neprofesionalnog obavljanja posla, umrlo je 400 beba. Deca su umirala od gladi i bolesti. Jedan lekar je shvatio da je ona krivac jer su deca o kojima je ona "vodila računa" stalno umirala. Zbog neprofesionalno obavljenog posla, osuđena je na samo 6 meseci zatvora, dok je obešena zbog ubistva jedne osobe.

7. "Lainc anđeli smrti"

"Lainc anđeli smrti"
Foto: cdn.wittyfeed.com
Ove četiri medicinske sestre na smrt su mučile svoje pacijente koji su ih "nervirali". Starije pacijente su ubijale puneći im pluća vodom, dok im je nos zapušen. I najmanja sitnica koja ih je nervirala bila je razlog da se otarase pacijenta. Bile su pravi sadisti.

8. Agripina mlađa

Agripina mlađa
Foto: cdn.wittyfeed.com
Bila je jedna od najambicioznijih žena svog vremena, koja bi učinila sve samo da njen sin Neron postane car. Ova imperatorka bila je najistaknutija žena u Julijevko-Klaudijevskoj dinastiji a ujedno i najbrutalnija.

9. Bela Gunes

Bela Gunes
Foto: cdn.wittyfeed.com
Ona je jedna od najoktrutnijih kriminalaca ikad! Ona je mamila mlade i bogate muškarce, da bi se kasnije sa njima verila. Ubijala ih je zbog novca i životnog osiguranja. Pisala im je romantična pisma, a oni prosto nisu mogli da ostanu ravnodušni prema njoj. Udavala se 2 puta, i ta dva muža je ubila, a takođe i svoju decu.

10. Ilsa Koh

Ilsa Koh
Foto: cdn.wittyfeed.com
Bila je supruga Karla Ota Koha, komandanta nacističkog koncentracionog logora Buhenvald. Bila je ekstremno okrutna i sadista i poznata je po svojim okrutnim ubistvima u logorima. Po njenom nalogu činila su se najokrutnija ubistva. Birala je zatvorenike iz logora, prvenstveno one sa tetovažama, a od njihove kože pravili su suvenire, stone lampe, tašne i druge ukrase.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email