None
10 0 1 5

NAJLEPŠE ŽENE U EVROPI: Nikada nećete pogoditi na kom mestu se nalazi Srbija!

Podeli
Svet
Mira M.
Svet
Dec 19, 2015

Kada je u pitanju lepota, u Evropi postoji žestoka konkurencija, a kada pogledate ovu listu biće vam jasno i zašto!

10. Estonija

10. Estonija
Foto: upload.wikimedia.org
Iako se Estonija nalazi blizu Letonije i Litvanije, Estonci ne pripadaju slovenskim narodima, već ugrofinskim. Estonke se smatraju savšenom kombinacijom Mađarica i Finkinja. Veliki broj Estonki bavi se manekenstvom zahvaljujući svojoj visini i mekim crtama lica.

9. Mađarska

9. Mađarska
Foto: thebeautifulhumanrace.com
Često se kaže da je Budimpešta poznata iz dva potpuno suprotna razloga – po prirodnim bogatstvima i kao evropska prestonica pornografske industrije. Mađarice su komunikativne, otvorene i izuzetno zgodne.

8. Nemačka

8. Nemačka
Foto: thebeautifulhumanrace.com
Nemice su poznate kao najponosnije žene na svetu koje deluju uobraženo i vole da pričaju o svojim postignućima. Iako ovo ne zvuči baš najbolje, zapravo jeste jer su Nemice obrazovane, inteligentne i izuzetno direktne. Iako u početku deluju stidljivo, zapravo su veoma otvorene.

7. Rusija

7.  Rusija
Foto: 1.bp.blogspot.com
Upoznavanje Ruskinja može biti veoma zanimljivo iskustvo – one su izuzetno ponosne, cene svoje nasleđe, veoma su ženstvene i svesne da su lepe. Inteligentne su, iskrene i vezane za porodicu.

6. Švedska

6. Švedska
Foto: dailystormer.com
Šveđanke se smatraju jednim od najslobodnijih žena na svetu koje su izuzetno direktne, inteligentne i slobodoumne. Takođe su veoma druželjubive i duhovite.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email