None
15 0 1 11

NAJEŽILI SMO SE: 15 zastrašujućih stvari koje su bebisiterke čule od dece

Podeli
Svet
Oct 04, 2015

Svi znamo da deca umeju da izjave svašta, većinom jer su iskreni i nevini. Ali šta kada ih čujete kako pričaju nešto nalik ovome?

#1

"Pre nekoliko godina sam čuvala ćerku moje prijateljice i bilo je vreme da se ide na spavanje. Ona je plakala i govorila kako neće, a ja sam joj rekla kako sada sve dobre devojčice spavaju, kako bi se odmorile. Ona je uperila prst na drugi kraj sobe, u prazno, i pitala "A šta je sa onom devojčicom?". "

#2

"Pre dve godine sam gledala kroz godišnjak iz srednje škole sa mojo, petogodošnjom rođakom. U jednom trenutku je uperila prst ka jednoj slici dečaka i rekla "Hej, ovaj izgleda baš kao Nikolas". Upitala sam je ko je to, a ona je rekla "Dečak koji živi u mom ormanu" i nastavila mirno da gleda slike. Zamalo nisam umrla."

#3

"Deca svašta znaju. Moja nećaka konstantno govori o svojoj starijoj sestri, a stalno priča i sa njom. Problem je što je ona jedinica i nema pojma da je njena mama pre nekoliko godina bila trudna i da je izgubila bebu. To me nekada začudi."

#4

"Išla sam ka kupatilu u tetkinoj kući, kada sam na vrhu stepenica ugledala njenu ćerku koja je pravila smešne face. Pitala sam je šta radi, a ona je uperila prstom ka podnošju stepenica i rekla kako imitira izraze lica "one tete tamo, sa pletenicama". Pogledala sam i tamo nije bilo nikoga. Onda je ona odjednom počela da pravi izraze lica osobe koja ne može da dođe do daha. "
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email