None
15 0 1 0

NAJEŽILI SMO SE: 15 zastrašujućih stvari koje su bebisiterke čule od dece

Podeli
Svet
Oct 04, 2015

Svi znamo da deca umeju da izjave svašta, većinom jer su iskreni i nevini. Ali šta kada ih čujete kako pričaju nešto nalik ovome?

#1

"Pre nekoliko godina sam čuvala ćerku moje prijateljice i bilo je vreme da se ide na spavanje. Ona je plakala i govorila kako neće, a ja sam joj rekla kako sada sve dobre devojčice spavaju, kako bi se odmorile. Ona je uperila prst na drugi kraj sobe, u prazno, i pitala "A šta je sa onom devojčicom?". "

#2

"Pre dve godine sam gledala kroz godišnjak iz srednje škole sa mojo, petogodošnjom rođakom. U jednom trenutku je uperila prst ka jednoj slici dečaka i rekla "Hej, ovaj izgleda baš kao Nikolas". Upitala sam je ko je to, a ona je rekla "Dečak koji živi u mom ormanu" i nastavila mirno da gleda slike. Zamalo nisam umrla."

#3

"Deca svašta znaju. Moja nećaka konstantno govori o svojoj starijoj sestri, a stalno priča i sa njom. Problem je što je ona jedinica i nema pojma da je njena mama pre nekoliko godina bila trudna i da je izgubila bebu. To me nekada začudi."

#4

"Išla sam ka kupatilu u tetkinoj kući, kada sam na vrhu stepenica ugledala njenu ćerku koja je pravila smešne face. Pitala sam je šta radi, a ona je uperila prstom ka podnošju stepenica i rekla kako imitira izraze lica "one tete tamo, sa pletenicama". Pogledala sam i tamo nije bilo nikoga. Onda je ona odjednom počela da pravi izraze lica osobe koja ne može da dođe do daha. "

#5

"Sedela sam pored Džejka, petogodišnjeg rođaka. U jednom trenutku je rekao kako s moje druge strane sedi Džejkob, obučen kao drvoseča. Pogledala sam, ali nije bilo nikoga, pa sam se malo uplašila. Onda m je Džejk rekao da se ne brinem, jer Džejkob nema ruke..."

#6

"Jedan moj rođak je stalno pričao o ženi koja ga je noću posećivala u sobi. Rekao je da nosi crvenu haljinu, da se zove Freni i da mu peva... I da lebdi"

#7

"Pazila sam nekoliko klinaca dok su im roditelji bili u bioskopu. Najmlađeg sam stavila da spava i sela da gledam TV, dok se njihovi roditelji nsu vratili. Sutradan, ti roditelji su me zvali i rekli mi da im je najmlađe dete reklo da sam celu noć stajala na vratima njegove sobe, da sam ga gledala i smeškala se. Nisam znala šta da kažem"

#8

"Prijateljica i ja smo čuvali mog četvorogodišnjeg rođaka. Ona je verovala u celu priču o reinkarnaciji i želela da testira na mom rođaku. Pitala ga je šta je bio u prošlom životu, a one je rekao da je bio mašnovođa i mahnuo rukom baš onako kako to rade. Problem je što je on rođen slep. "

#9

"Pre nekoliko godina sam čuvala ćerku jedne drugarice. Gledala je kroz veliki prozor u hodniku u noć nekoliko minuta, pa je onda počela da vrišti i plače kako je nešto suvše strašno. Pokušala sam da je smirim i da je pitam šta je strašno, na šta mi je rekla da tama dolazi unutra. Sada."

#10

"Kada sam ga ušuškala za spavanje, on je rekao "Znaš, nikada nikoga nisam ubio. Nisu morali da mi uzmu ruku, ali je sve bilo prekriveno krvlju." Moja teorija:reinkarnacija vojnka iz II Svetskog rata"

#11

"Zagrlila sam svog trogodišnjeg rođaka, a on mi je rekao: "Ne brini se nikada neću da glođem tvoje kosti. Ikada. Obećavam". "

#12

"Mog dečka je ubio zalutali metak i ponekad mi toliko nedostaje da plačem. Jednom me je to pogodilo i sela sam i počela da plačem. Prišao mi je moj rođak i pitao zašto plačem i ja sam mu rekla. On je imao zbunjen izraz lica i rekao "Ali zašto, kada sedi na terasi?". "

#13

"Čuvala sam jednu devojčicu po imenu Sara, koja je volila kada je čuvam. To mi je rekla njena mama. U jednom trenutku mi je Sara rekla da će me staviti u jednu teglu kada umrem, kako bih joj uvek bila blizu"

#14

"Moj rođak mi je stalno pričao o jednom čudnom čoveku koji živi u maminoj i tatinoj sobi. Pitala sam ga kako izgleda taj čovek, a on je rekao "A, ne. On nema lice". "

#15

"Jedne noći sam čuvala neku decu i najmlađe je nacrtalo obešenu ženu. Prišao mi je i rekao: "Ona mi je rekla da to nacrtam. Rekla je da dolazi po tebe. Sakrij se.". "
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'memcache' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: