None
12 0 1 8

12 najbizarnijih smrti ikada zabeleženih u istoriji čovečanstva

Podeli
Svet
Mar 13, 2016

Ovo su najčudniji načini na koje je neko mogao da umre. Za neke ćete se iznenaditi da li su uopšte moguće.

1. Raspućin

Raspućin
Foto: 3.bp.blogspot.com
Ovog čoveka je baš teško bilo ubiti. Članovi porodice Romanov su pokušali da ga otruju cijanidom, ali on je i dalje bio živ. Onda su ga upucali, ali je i dalje bio živ, pa su ga još par puta upucali, onda su ga uvili u čaršav i bacili u reku. Kada su izvukli njegovo telo nakon nekoliko dana iz vode, otkrili su da je nekako uspeo da izvuče jednu ruku.

2. Mesečeva reka

Mesečeva reka
Foto: orichinese.com
Li Bai je bio jedan od vodećih kineskih pesnika za vreme dinastije Tang. Njegova poetična smrt je svima već poznata. Umro je upavši u reku dok je pokušavao da zagrli odraz meseca u reci.

3. Overio hranom

Overio hranom
Foto: upload.wikimedia.org
Kralj Švedske Adolf Frederik je svoju večeru pretvorio u poslednji obrok. Pojeo je jastoga, kavijar, kiseli kupus, damper i šampanjac, plus 14 porcija njegovog omiljenog dezerta semle (zemička u toplom mleku). Umro je od prejedanja.

#4

Foto: upload.wikimedia.org
Priča ide ovako: U Ohaku 1871. čovek je upucan i umro je u barskoj tuči. Odbrana je pokušala da dokaže da je čovek ustvari ubio sebe dok je vadio pištolj. Kako bi dokazao teoriju zgrabio je pištolj, za koji je verovao da je prazan, i ubio sebe. Ako ništa, teorija mu je bila tačna.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email