None
10 0 1 5

10 najjezivijih fotografija duhova, demona i mračnih ljudi koje su i dalje misterija

Podeli
Svet
Dejan K.
Svet
Mar 20, 2016

Upozorenje: Ove fotografije su strašne i ako imate nameru da spavate, nemojte ih gledati. Potpuno su neobjašnjive i ne može se tačno utvrditi šta se na njima nalazi. Da li su to duhovi, demoni, vanzemaljci, ili neka druga bića?

1. Čovek iz senke

Čovek iz senke
Foto: beforeitsnews.com
Na ovoj slici iza žene možete da vidite čoveka sa šeširom. Ova fotografija je napravljena na dan sahrane njihove majke. Žena sa leve strane, ka kojoj izgleda kao da je lik iz senke okrenut, je par meseci kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći.

2. Duh?

Duh?
Foto: beforeitsnews.com
Džo Robins, kaže da je ova slika nastala kada je sa prijateljima bio na kampovanju. Zapalili su vatru i šalili se. Pravili su fotografije telefonom. Na jednoj se pojavio ovaj tužni lik. Svi su se uplašili.

3. Groblje u Arizoni

Groblje u Arizoni
Foto: beforeitsnews.com
Čovek je pravio umetničke fotografije na Buthil groblju u Arizoni, kada je izradio film na jednoj fotografiji je primetio devojčicu. Prošla ga je jeza, jer nikoga nije bilo na groblju kada je fotografisao.

4. Čovek iz senke

Čovek iz senke
Foto: beforeitsnews.com
Svako voli da fotografiše svoje dete, pogotovo kada se igra. Ono što nisu očekivali da vide na fotografiji je ovaj čovek koji se vidi u daljini u senci drveta.

5. Božićni duh?

Božićni duh?
Foto: beforeitsnews.com
Kada se priča o Božićnom duhu, sigurno niko ne očekuje pravog duha da se pojavi. Ova stara fotografija otkriva mnogo više nego što se iko nadao.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email