None

STROGO ZABRANJENO: Misteriozna mesta na Zemlji koja, nažalost, nikad nećete imati prilike da posetite

Podeli
Svet
Jelena K.
Svet
Feb 28, 2016

Neka od ovih mesta su vrlo interesantna za posetiti, a na neka nikad ne biste želeli da kročite. Odvojili smo za vas 14 tajanstvenih mesta iz celog sveta.

Tajna arhiva Vatikana

Tajna arhiva Vatikana
Nikad nećete moći da prođete kroz ova skrivena vrata, ukoliko niste jedan od autoritativnih figura papstva. U tajnoj sobi se nalaze biblijski spisi koji se strogo čuvaju.

Vildenštajnova umetnička galerija

Vildenštajnova umetnička galerija
Najekskluzivnija umetnička galerija, puna je Renoarovih, Rembrantovih i Vermerovih slika koje su dozvoljene samo za članove visokog društva.

Area 51

Area 51
Area 51 je tajna vojna baza. Vrlo su misteriozne radnje u njoj, da, ako se usudite da uđete bez dozvole, sledi vam smrtna kazna.

RAF Menvit brdo

RAF Menvit brdo
Niko zaista ni ne zna šta se dešava unutar ovih belih lopti. Visoko tajanstvena britanska vazduhoplovna stanica pod pokroviteljstvom vlade, održava ove golf kupole i satelite. Šuška se da je ovo najveći elektronski sistem nadzora na svetu i da može s lakoćom da špijunira druge zemlje.

Svetilište

Svetilište
Ovaj japanski hram je potpuno van videokruga javnosti. Izvršni sveštenici i poglavari, kao i kraljevske porodice su odgovore za čuvanje svetog mesta. Toliko su zaštitnički nastrojeni prema ovom svetilištu, da obnovu hrama vrše na svakih 25 godina.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email