None
14 0 1 9

STROGO ZABRANJENO: Misteriozna mesta na Zemlji koja, nažalost, nikad nećete imati prilike da posetite

Podeli
Svet
Jelena K.
Svet
Feb 28, 2016

Neka od ovih mesta su vrlo interesantna za posetiti, a na neka nikad ne biste želeli da kročite. Odvojili smo za vas 14 tajanstvenih mesta iz celog sveta.

Tajna arhiva Vatikana

Tajna arhiva Vatikana
Foto: ilyke.co
Nikad nećete moći da prođete kroz ova skrivena vrata, ukoliko niste jedan od autoritativnih figura papstva. U tajnoj sobi se nalaze biblijski spisi koji se strogo čuvaju.

Vildenštajnova umetnička galerija

Vildenštajnova umetnička galerija
Foto: ilyke.co
Najekskluzivnija umetnička galerija, puna je Renoarovih, Rembrantovih i Vermerovih slika koje su dozvoljene samo za članove visokog društva.

Area 51

Area 51
Foto: ilyke.co
Area 51 je tajna vojna baza. Vrlo su misteriozne radnje u njoj, da, ako se usudite da uđete bez dozvole, sledi vam smrtna kazna.

RAF Menvit brdo

RAF Menvit brdo
Foto: ilyke.co
Niko zaista ni ne zna šta se dešava unutar ovih belih lopti. Visoko tajanstvena britanska vazduhoplovna stanica pod pokroviteljstvom vlade, održava ove golf kupole i satelite. Šuška se da je ovo najveći elektronski sistem nadzora na svetu i da može s lakoćom da špijunira druge zemlje.

Svetilište

Svetilište
Foto: ilyke.co
Ovaj japanski hram je potpuno van videokruga javnosti. Izvršni sveštenici i poglavari, kao i kraljevske porodice su odgovore za čuvanje svetog mesta. Toliko su zaštitnički nastrojeni prema ovom svetilištu, da obnovu hrama vrše na svakih 25 godina.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email