None
10 0 1 5

10 jezivih ubistava koja su i dan danas misterija

Podeli
Svet
Milos R.
Svet
Mar 05, 2016

Pre postojanja moderne tehnologije za rešavanje ubistava, nije bilo neuobičajeno da slučajevi ostane nerešeni i decenijama. Mnogi stari slučajevi su ponovo otvarani i istraživani novim tehnologijama i tehnikama. Od čuvenih Hinterkajfek ubistava u Nemačkoj do Zodijaka u Kalifornija Beju. Ova nerešena ubistva su ostala pod velom misterije, sa jezivim detaljima i toliko dokaza da mislite da možete da rešite slučaj.

1. Nestanak Bimont dece

Nestanak Bimont dece
Foto: en.wikipedia.org
Ova deca koja su imala manje d 10 godina nestala su sa Glenelg plaže u južnoj Australiji kasne 1965. godine. Poslednji put su viđena sa mladim čovekom plave kose kako ulaze u prodavnicu da kupe slatkiše. Ovo je jedan od najpoznatijih australijskih slučajeva.

2. Zodijak

Zodijak
Foto: en.wikipedia.org
Ubio je najmanje petoro ljudi i pogravao se sa policijom San Franciska između 1968-69 godine. Slao je novinskim redakcijama pisma koja su sadržala šifrovane poruke i time ih navodio da otkriju njegov identitet. Slučaj je do danas ostao nerešen iako je mnogo njih bilo osumnjičeno.

3. Ubistvo skaut devočica

Ubistvo skaut devočica
Foto: aymag.com
1977. godine u Oklahomi desio se jeziv zločin u kom su 3 mlade skautice zlostavljane i ubijene dok su kampovale. 2 meseca pre nego što su one došle, glavni kancelar za skaute pronašao je pismo u kojem je bio detaljan plan za ubistvo 3 kampera. Pravi ubica nikada nije pronađen.

4. Hinterkajfek

Hinterkajfek
Foto: thesun.co.uk
Ovo je jedan od najuznemiravajućih nerešenih ubistava u istoriji. Ubistvo se desilo na farmi u Nemačkoj, a za njega su vezana i neka natprirodna dešavanja. Vlasnik farme Andreas Gruber ubijen je sa 5 članova porodice pijukom je nekoliko dana pre ubistva pitao komšije da li su oko svojih kuća primetili čudne tragove i da li im stvari nestaju iz kuće.

5. Ledeni slučaj

Ledeni slučaj
Foto: chron.com
Bračni par, Fred i Edvina Rodžers pronađeni su u pregradama za led u frižideru junu 1965. Edvina je prebijena i upucana dok je Fred prebijen i organi su mu pušteni kroz WC šolju. Glavi osumjičeni bio je njiho sin Čarl Rodžers, ali je on odmah napustio grad i od tada mu se gubi svaki trag, 1975. proglašen je mrtvim u odsustvu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email