None
5 0 1 0

IZGUBILA DETE ZBOG UŽASNE TRAGEDIJE: Majka kojoj je ceo život uništen u jednoj sekund i to sve zbog jedne osobe...

Podeli
Svet
Lana L.
Svet
Nov 19, 2015

Svi smo svesni koliko su alkohol i vožnja loša kombinacija, ali pojedini ljudi to ne uzimaju u obzir. Pogledajte kako je vožnja u pijanom stanju uništila život ove žene.

Selfi s bebom

Selfi s bebom
Nije mogla ni da zamisli šta će joj se desiti nakon ovog selfija!

Tragični gubitak porodice

Tragični gubitak porodice
Kori i Destini Mantija bili su par još od srednje škole. Venčali su se nakon 3 godine veze i dobili preslatkog sina. Međutim, 20. septembra 2014. desilo se nešto što ona nikada neće moći da zaboravi. Vozili su se gradom kada je u njihov auto udario pijani vozač!

Alkohol je bio krivac

Alkohol je bio krivac
Pijana žena za volanom vraćala se s venčanja i izveštaji navode da je alkohol bio glavni uzrok saobraćajne nesreće. Destinin sin je poginuo na licu mesta, a njen muž je umro za manje od 24 sata. Žena koja je bila u kolima s pijanim vozačem takođe je poginula. Destini je nekim čudom preživela.

Pročitajte šta je napisala u najpotresnijem Facebook postu:

Pročitajte šta je napisala u najpotresnijem Facebook postu:
"Današnji dan prošle godine bio je kao i svaki drugi. Kori Mantija se probudio i otišao na posao. Parker i ja smo ostali kod kuće i ceo dan se igrali. Kada se Kori vratio kući s posla i on se igrao s našom divnom bebom dok smo čekali da krenemo na poslovni sastanak. Našoj maloj porodici je taj dodatni novac bio preko potreban. Došlo je vreme da krenemo. Nismo ni mogli da naslutimo da će se za samo nekoliko minuta sve promeniti. Nismo znali da više nećemo imati zajedničku budućnost. Nismo znali da nikada nećemo kupiti kuću, odvesti Parkera na prvo šišanje, na prvi dan škole i da nikada nećemo proširiti našu porodicu. Sve što je ikada moglo da se desi nestaće pukim slučajem.

Na putu do mesta sastanka, mog divnog muža koji je vozio, moju preslatku bebu koju sam i dalje dojila, i mene, je pri neverovatnoj brzini udario pijani vozač. Taj datum i tačno vreme će mi zauvek ostati urezani u glavi. Jedan jedini postupak ove sebične žene, koja je mislila da je u redu da vozi u pijanom stanju, za tren oka je oduzeo život mom 15-mesečnom sinu koji se nalazio na zadnjem sedištu s lutkom Miki Mausa. Moj muž i ja izleteli smo iz auta i on je izgubio u borbi za život 24 sata kasnije. Jedan jedini postupak ove žene je u potpunosti uništio jednu srećnu porodicu.

Jedna sebična odluka da se vozi u pijanom stanju dovela me je do toga da postanem udovica i majka jednog anđela sa samo 21 godinom. Zbog te odluke morala sam da prolazim kroz pakao kao što je gledanje slika sa autopsije moje bebe i mesta nesreće. Pakao koji jedan 21-godišnjak ne bi trebalo ni da može da zamisli, a kamoli da iskusi. Ova žena je okončala sve naše zajedničke snove i nanela mi bol za koji nisam ni znala da može da bude toliko ogroman.

Tog dana sam ja takođe umrla kao majka i supruga. Morala sam da ponovo tražim sebe. Nikada nisam znala koliko mogu da budem snažna. Mislim da sam uspela da nađem snagu kroz molitve i podršku brojnih prijatelja i članova porodice, kao i zahvaljujući divnoj grupi za podršku sastavljenoj od udovica, koje su me stalno podsećale da je normalno da se osećam onako kako se osećam.

Sva ova patnja, bol i tragedija mogli su da budu sprečeni da je neko sprečio ovu sebičnu ženu da vozi u pijanom stanju. I vi biste mogli da spasite nečiji život! Ne dozvolite svojim prijateljima i članovima porodice da voze pod uticajem alkohola! Javno istupite protiv toga! Stanite uz mene! Neka ovakve stvari prestanu da se dešavaju. I jednom je previše. NE VOZITE PIJANI!"

Srceparajući post ove udovice trebalo bi sve nas da natera da dobro razimislimo pre nego što sednemo za volan pod uticajem alkohola!

Srceparajući post ove udovice trebalo bi sve nas da natera da dobro razimislimo pre nego što sednemo za volan pod uticajem alkohola!
Podelite ovu priču s drugima da podignete svest o užasnim posledicama vožnje u pijanom stanju!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email