None
3 0 1 0

HOROR MORSKIH DUBINA: Nećete poverovati kako ova riba izgleda van vode

Podeli
Svet
Dejan K.
Svet
Jul 14, 2015

Ono što je zanimljivo za ovu ribu je to da je postala zvanična maskota Društva za zaštitu ružnih životinja, nakon što je izboru za najružniju životinju osvojila najviše glasova! Da li vam to nešto govori?

1. Ovo je riba-mehur (Psychrolutes marcidus) u vodi. Izgleda kao sasvim normalna riba, zar ne? Hm... nismo baš sigurni u to

Ovo je riba-mehur (Psychrolutes marcidus) u vodi. Izgleda kao sasvim normalna riba, zar ne? Hm... nismo baš sigurni u to

2. Ona živi u vodama Australije, na dubinama između 600 i 1.200 metara, ima želatinasto telo i hrani se uglavnom sitnim rakovima. Verovatno se pitate kako riba koja izgleda potpuno normalno u vodi može izgledati OVAKO užasno van nje?

Ona živi u vodama Australije, na dubinama između 600 i 1.200 metara, ima želatinasto telo i hrani se uglavnom sitnim rakovima. Verovatno se pitate kako riba koja izgleda potpuno normalno u vodi može izgledati OVAKO užasno van nje?

3. Ovo je zato što ove ribe skoro da nemaju skelet ni mišiće. Iz tog razloga one mogu preživeti na ogromnim dubinama od 1200 metara gde je pritisak 120 puta veći nego na površini vode.

Ovo je zato što ove ribe skoro da nemaju skelet ni mišiće. Iz tog razloga one mogu preživeti na ogromnim dubinama od 1200 metara gde je pritisak 120 puta veći nego na površini vode.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'memcache' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: