None
10 0 1 0

HOROR AMERIČKIH EKSPERIMENATA: Najjezivije stvari koje je su SAD sprovele na živim ljudima... STRAŠNO I SUROVO!

Podeli
Svet
Milica R.
Svet
Dec 28, 2015

Vlada SAD-a je uhvaćena u sprovođenju nenormalnih, odvratnih, nehumanih i jezivih ekseprimenata nad ljudima bez njihove saglasnosti, a često i bez njihovog znanja!

Inficiranje zatvorenika malarijom

Inficiranje zatvorenika malarijom
Naravno da su se opravdavali time što su bili zatvorenici i da su služili većem dobru, ali svakako su primoravali zatvorenike, želeći oni to ili ne.

Testiranje senf gasa

Testiranje senf gasa
Počelo je 1940. godine sa prskanjem senf gasa i drugih hemikalija na vojnike bez njihovog pristanka. Pored toga, oni bi zaključali vojnike, sa zaštitnom opremom, u gasne komore i izložili bi ih suzavcem samo kako bi testirali opremu.

Projekat MKULTRA, podprojekat 68

Projekat MKULTRA, podprojekat 68
Lider projekta dr Donald Iven Kameron, izlagao je pacijente sa manično-depresivnom psihozom i strepnjom terapiji koja im je ostavljala trajna oštećenja na mozgu.

Projekat Menhetn

Projekat Menhetn
Tokom projekta Menhentna, oni su takođe sproveli tajnu ljudskog testiranja, ubrizgavanjem plutonijuma na 18 bezazlenih pacijenata.

Dr Shiro Ishi dobija imunitet od strane SAD-a

Dr Shiro Ishi dobija imunitet od strane SAD-a
Bio je poznat po visekcijskom testiranju bez davanja anestezije ljudskim zatvorenicima. On je takođe primoravao trudnice da abortiraju svoje bebe i podstakivao je infarkte i srčane napade zatvorenicima.

Agent Oranž

Agent Oranž
Agent Oranž se proizvodila u Dov Hemijskoj kompaniji, američkoj armiji, Džonson i Džonsonu, dr Albert Klingman testirao je Agent Oranž tokom rata u Vijetnamu, na vijetnamskim zatvorenicima. Hteli su da testiraju dermatološki efekat. To je rezultiralo, u najgorem slučaju kožnom bolešću koje se širila po celom telu, a neželjeni efekti su prešli na decu koja su se nalazila sa njima, kao što je na slici.

Holmsburg, zatvor za ljudska istraživanja

Holmsburg, zatvor za ljudska istraživanja
To je bilo višedecenijsko, kontraverzno mesto na kojem su se godinama odvijale dermatološka, farmaceutska i biohemijska istraživanja oružja.

Projekat 4.1

Projekat 4.1
Medicinska studija je sprovedena od strane Sjedinjenih Država na stanovnike Maršalskih ostrva koji su bili izloženi radioaktivnim padavinama od 1. Marta 1954.godine. "Dvorac Bravo" nuklearni test na jednom koralskom ostvru. Nuspojave uključuju: gubitak kose i značajno oštećenje kože.

Operacija ponoćnog vrhunca

Operacija ponoćnog vrhunca
Sprovedeno u San Francisku, Njujorku i Marinu u cilju proučavanja efekata od LSD-a na besvesnim individualcima.

Operacija spajalica

Operacija spajalica
Program koji se koristio regrutovanjem naučnika iz nacističke Nemačke i zapošljavajući ih u Americi u periodu posle Drugog Svetskog rata. Kao što možete da zamislite ništa dobro nije moglo da izađe iz tog programa.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email