None
1 0 1 0

FOTOGRAFIJA KOJA JE ODUŠEVILA MILIONE: Da li se roditeljska ljubav može iskazati bolje od ove fotografije?

Podeli
Svet
Milica R.
Svet
Oct 07, 2015

Jedan otac je postao internet senzacija kada se na internetu pojavila njegova slika kako drži kišobran nad svojim sinom, dok je on pokisao do gole kože. Ova fotografija je bila fotografisana u Vankuveru, Kanada i objavljena pod jednostavnim naslovom "Tate".

View post on imgur.com


Za sada je sliku pogledalo više od 3.6 miliona ljudi širom sveta, a tata koji je navodno uslikan u Vankuveru u Kanadi i dalje je nepoznat, iako se društvenim mrežama širi akcija za pronalaženje ovog čoveka. On je, sasvim nesvesno, jednom slikom postao simbol požrtvovanosti i prave ljubavi kakvu samo otac može da pruži svom detetu.

Mališa, koji šeta pored tate u majici kratkih rukava i bez jakne, očigledno ne očekujući ovakav pljusak, za sad verovatno uopšte nije svestan veličanstvenog čina njesvog govog tate, koji je u međuvremenupostao neka vrsta heroja, ali je i te kako zadovoljan što ne mora da kisne

Tata, s druge strane, uopšte ne mari što mu poslovna garderoba u potpunosti postaje providna od kiše i što mu se aktovka i sve ono što se nalazi u njoj kupaju u vodi - bitan mu je samo sin.

Hajde jedan veliki aplauz za tate širom sveta!


Izvor: http://www.24sata.rs/
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email