None
17 0 1 11

17 JEZIVIH i istinitih ispovesti ljudi kojima su paranormalne aktivnosti zavile život u crno (broj #15 će vas naterati da okrene sva ogledala u kući)

Podeli
Svet
Milos R.
Svet
Jul 05, 2016

Ko ne voli dobru horor priču? Mnoge ovakve priče i događaji kruže internetom i mi smo odabrali neke najstrašnije za vas.

1. Glas sa zadnjeg sedišta

Glas sa zadnjeg sedišta
Foto: vorply.com
"Jedne noći izgubio sam se sa devojkom negde u Teksasu kada smo se vozili kolima i bio je mrkli mrak. Video sam siluetu čoveka napolju i nakon toga čuo glas kao da je sedeo iza mene: "Ideš u pogrešnom pravcu" - i bio je u pravu. Odvezli smo se do auto-puta. Čula ga je i moja devojka i zaplakala je od straha kada sam je pitao da li ga je čula".

2. Stranac iza zasenčenog stakla

Stranac iza zasenčenog stakla
Foto: vorply.com
"Kada sam imala 16 godina ostala sam sama kod kuće jednom prilikom i nešto me je navelo da siđem da proverim da li su vrata zaključana. Nije prošao ni sekund kada sam to uradila, kada se pojavio nepoznati muškarac koji je pokušao da otvori vrata. Nije ni kucao. Nisam ga dobro videla jer je staklo bilo zasenčeno. Nakon toga se samo okrenuo i otišao i nikada ga više nisam videla".

3. Zelene zavese

Zelene zavese
Foto: vorply.com
"Ovo se desilo mom ujaku pre nego što je oženio moju ujnu. Njegova žena je bila ljubazna, ali je mrzela zelene zavese u dnevnoj sobi i večito se izvinjavala gostima zbog njih. Ne znam zašto ih nikada nisu promenili, oduvek su tu stojale. Par meseci kasnije ona se razbolela i umrla. Te noći su bili u bolnici kod nje i ujutru kada su se vratili kući, seli su u tišini u dnevnu sobu. Odjednom, zavese su pale same od sebe. Toliko su se zaprepastili, da su ih odmah bacili u smeće i kupili nove, koje je ona želela da ima".

4. Demonska maska iz Gane

Demonska maska iz Gane
Foto: vorply.com
"Jednog leta moj brat je otišao u Ganu i vratio se sa gomilom suvenira. Jedne noći probudili su me teški koraci koji su se čuli na spratu. Sutradan sam pitala ko je to bio, ali niko nije znao, i moj otac je bio zbunjen. Sledećih par noći ponovo su se čuli teški koraci. Počela sam da sanjam tamnu siluetu kako mi se približava u mraku i pruža ruke prema meni, ali bih se opet probudila i čula korake. Na kraju smo odlučili da sklonimo suvenire u garažu, posebno strašne maske koje su izgledale kao demoni. Nakon toga smo primetili da su ptice počele da lete ka prozoru garaže tolikom brzinom da su se zakucavale i umirale. Morali smo da bacimo suvenire".

5. Lutka na strunama

Lutka na strunama
Foto: vorply.com
"Moj prijatelj se jedne večeri vozio kolima putem koji je kilometrima okružen šumom. Odjednom je ugledao nešto na putu i zaustavio se. Nije mogao dobro da razazna siluetu, pa joj je prišao još bliže. To je bila beba! Sama, ostavljena na putu. Izašao je iz kola i prišao joj da je uzme, kad je primetio da to nije bila prava beba, već lutka bebe, koju je neko vukao strunama po putu. Pobegao je istog momenta najbrže što je mogao".

6. Duh na nišanu

Duh na nišanu
Foto: vorply.com
"Odlučila sam da se oprobam u streljaštvu i počela redovno da idem u streljanu. Svaki put bih primećivala šta se dešava oko mene, ko sve dolazi i slično, sve dok nije počela da se pojavljuje neka žena pored mene, koja je takođe nišanila, ali nikada nisam mogla da primetim momenat kada je dolazila i odlazila. Bilo mi je pomalo čudno, sve dok nisam čula priču o ženi koja je došla pre par godina, uzela pištolj, prišla meti i ubila se njime. Više ne idem tamo".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email