None
17 0 1 0

17 JEZIVIH i istinitih ispovesti ljudi kojima su paranormalne aktivnosti zavile život u crno (broj #15 će vas naterati da okrene sva ogledala u kući)

Podeli
Svet
Milos R.
Svet
Jul 05, 2016

Ko ne voli dobru horor priču? Mnoge ovakve priče i događaji kruže internetom i mi smo odabrali neke najstrašnije za vas.

1. Glas sa zadnjeg sedišta

Glas sa zadnjeg sedišta
Foto: vorply.com
"Jedne noći izgubio sam se sa devojkom negde u Teksasu kada smo se vozili kolima i bio je mrkli mrak. Video sam siluetu čoveka napolju i nakon toga čuo glas kao da je sedeo iza mene: "Ideš u pogrešnom pravcu" - i bio je u pravu. Odvezli smo se do auto-puta. Čula ga je i moja devojka i zaplakala je od straha kada sam je pitao da li ga je čula".

2. Stranac iza zasenčenog stakla

Stranac iza zasenčenog stakla
Foto: vorply.com
"Kada sam imala 16 godina ostala sam sama kod kuće jednom prilikom i nešto me je navelo da siđem da proverim da li su vrata zaključana. Nije prošao ni sekund kada sam to uradila, kada se pojavio nepoznati muškarac koji je pokušao da otvori vrata. Nije ni kucao. Nisam ga dobro videla jer je staklo bilo zasenčeno. Nakon toga se samo okrenuo i otišao i nikada ga više nisam videla".

3. Zelene zavese

Zelene zavese
Foto: vorply.com
"Ovo se desilo mom ujaku pre nego što je oženio moju ujnu. Njegova žena je bila ljubazna, ali je mrzela zelene zavese u dnevnoj sobi i večito se izvinjavala gostima zbog njih. Ne znam zašto ih nikada nisu promenili, oduvek su tu stojale. Par meseci kasnije ona se razbolela i umrla. Te noći su bili u bolnici kod nje i ujutru kada su se vratili kući, seli su u tišini u dnevnu sobu. Odjednom, zavese su pale same od sebe. Toliko su se zaprepastili, da su ih odmah bacili u smeće i kupili nove, koje je ona želela da ima".

4. Demonska maska iz Gane

Demonska maska iz Gane
Foto: vorply.com
"Jednog leta moj brat je otišao u Ganu i vratio se sa gomilom suvenira. Jedne noći probudili su me teški koraci koji su se čuli na spratu. Sutradan sam pitala ko je to bio, ali niko nije znao, i moj otac je bio zbunjen. Sledećih par noći ponovo su se čuli teški koraci. Počela sam da sanjam tamnu siluetu kako mi se približava u mraku i pruža ruke prema meni, ali bih se opet probudila i čula korake. Na kraju smo odlučili da sklonimo suvenire u garažu, posebno strašne maske koje su izgledale kao demoni. Nakon toga smo primetili da su ptice počele da lete ka prozoru garaže tolikom brzinom da su se zakucavale i umirale. Morali smo da bacimo suvenire".

5. Lutka na strunama

Lutka na strunama
Foto: vorply.com
"Moj prijatelj se jedne večeri vozio kolima putem koji je kilometrima okružen šumom. Odjednom je ugledao nešto na putu i zaustavio se. Nije mogao dobro da razazna siluetu, pa joj je prišao još bliže. To je bila beba! Sama, ostavljena na putu. Izašao je iz kola i prišao joj da je uzme, kad je primetio da to nije bila prava beba, već lutka bebe, koju je neko vukao strunama po putu. Pobegao je istog momenta najbrže što je mogao".

6. Duh na nišanu

Duh na nišanu
Foto: vorply.com
"Odlučila sam da se oprobam u streljaštvu i počela redovno da idem u streljanu. Svaki put bih primećivala šta se dešava oko mene, ko sve dolazi i slično, sve dok nije počela da se pojavljuje neka žena pored mene, koja je takođe nišanila, ali nikada nisam mogla da primetim momenat kada je dolazila i odlazila. Bilo mi je pomalo čudno, sve dok nisam čula priču o ženi koja je došla pre par godina, uzela pištolj, prišla meti i ubila se njime. Više ne idem tamo".

7. Duh "pčele-džibuha"

Duh "pčele-džibuha"
Foto: vorply.com
"Kao dete, moj rođak je imao imaginarnog prijatelja koga je zvao "pčela-džibuh". Rekao je da je taj njegov prijatelj bio dobro čudovište koje mu je govorilo šta da radi. Njegovu majku je to podsetilo na Belzebuba, demona, i naredila mu je da prestane da se "druži" sa njim. Kada sam ovo pričao svojoj devojci, bili smo u kolima - i odjednom su se upalila svetla na njima i telefoni su se poremetili. Rekla mi je da prestanem da pričam i da to nikada više ne pominjem".

8. Slomljeno staklo i duhovi koji plaču

Slomljeno staklo i duhovi koji plaču
Foto: vorply.com
"Pre par godina živela sam u jednoj maloj staroj kući iz 1920-ih sa svojom drugaricom. Kada smo se uselile počele su da se dešavaju čudne stvari - staklo bi pucalo ili padalo samo od sebe. Zatim je iz kupatila počelo da se čuje kao da neko povraća i jeca. Mislila sam da je moja prijateljica, pa sam je ostavila na miru. Ali to se čulo i narednih par meseci. Kada sam je pitala da li je dobro, ona mi je rekla da jeste i da je mislila da sam to bila ja. Nismo nikada shvatile ko je to mogao biti".

9. Misterija šibica

Misterija šibica
Foto: vorply.com
"Živela sam sa ocem i maćehom u jednoj kući u kojoj su se dešavale čudne stvari. One bi naprosto nestajale, zavese su se pomerale i svašta još, ali se nikada nije desilo ništa što bi nas povredilo. Jednom smo maćeha i ja ostale same kod kuće i osetile smo miris upaljenih šibica. Kada smo pronašle da je to bilo u špajzu, videle smo da je na podu bila velika gomila upaljenih šibica, koje niko nije mogao da upali jer smo bile same. Mesec dana kasnije smo se trkom iselili".

10. Misteriozna figura na slici

Misteriozna figura na slici
Foto: vorply.com
"Sedeo sam sam kod kuće sa prijateljem koji je zadremao sedeći, dok je moja mama bila u prodavnici. Odlučio sam da isprobam kameru na novom telefonu slikajući prijatelja. Dve nedelje kasnije ponovo sam vrteo slike i video da se na njoj nalazi tamna figura koja stoji par metara iza mog prijatelja i liči na moju majku, osim što je od blica imala svetleće oči kao mačka. Čudno, soba je bila osvetljena, a ona je bila vrlo tamna i nekako zlobna. Kada sam pokazao prijatelju bili smo zajedno začuđeni, jer majka tad nije bila u kući. Nakon toga, silueta sa slike je samo nestala".

11. "Došao si u moju kuću, sad sam ja došao u tvoju"

"Došao si u moju kuću, sad sam ja došao u tvoju"
Foto: brimg.net
"Pre par godina sam odlučio da posetim staro napušteno zdanje u kojem sam živeo pre 15 godina, a koje sada ne pripada nikome. Malo sam prošetao psa na livadi i posle ušao u zdanje da vidim kako izgleda. Bilo je kao da je neko sve to ostavio u žurbi. Kada sam se vratio kući našao sam poruku u kuhinji na kojoj je pisalo "Došao si u moju kuću, sad sam ja došao u tvoju". Odlepio sam. Kada sam prijavio policiji, mislili su da me je neko pratio. Ali nije. Više neću ići u tu kuću".

12. Plavi dečak koji raznosi novine

Plavi dečak koji raznosi novine
Foto: vorply.com
"Kada sam imao 9 ili 10 godina, došli su mi rođaci u goste, pa sam im dao moj krevet da prespavaju, a ja sam bio u dnevnoj sobi. U jednom trenutku u sred noći sam se probudio i video malo mlađeg dečaka od mene kako stoji pored kreveta i gleda me. Izgledao je kao jedan lik iz crtaća koji raznosi novine. Problem je bio što je bio polu nevidljiv i svetlucao je plavom bojom. Nakon par minuta je samo nestao. Nikada neću zaboraviti".

13. Pauk od 20cm na kuhinjskoj stolici

Pauk od 20cm na kuhinjskoj stolici
Foto: vorply.com
"Pre par godina sedeo sam i ručao sa mamom i sestrom, kada sam video na praznoj stolici ogromnog pauka koji je bio oko 20cm dugačak. Strašno me je uplašilo i viknuo sam mami i sestri, ali su me one gledale začuđeno. Rekle su da ne vide nikakvog pauka i da mi šala nije smešna. Nikada neću moći da razumem šta se desilo".

14. Stranac koji je znao gde živim

Stranac koji je znao gde živim
Foto: vorply.com
"Kada sam imao 12 godina bio sam sa mamom i tatom na odmoru. Napustio sam sobu sam kako bih otišao na bazen i u liftu se nalazio neki čovek koji me uopšte nije pogledao, samo je rekao mesto gde živim: "Južni Atleboro, Masačusets". Pomalo naivno upitao sam ga: "Kako znate?", rekao je da izgledam kao da živim tamo. Rekao sam to roditeljima i zabranili su mi da napuštam sobu sam".

15. Soba iza ogledala

Soba iza ogledala
Foto: vorply.com
"Dve godine neprestano moja majka je imala košmare od ogledala blizu kreveta, u kojem je videla čoveka kako stoji u providnom ogledalu i posmatra je. Nakon toga su pomerili to ogledalo, videvši da se iza njega zapravo krila mala prazna stara soba".

16. Mala devojčica iz bunara

Mala devojčica iz bunara
Foto: vorply.com
"Kada je moja žena imala 6 godina upala je u bunar. Od straha je počela da plače, kad je odjednom čula glas koji joj je rekao da se ne boji i da prati tačno određeno kamenje kako bi se popela. Pratila je savete i izašla na površinu, videvši da nema nikoga u bunaru. Otrčala je kući i rekla to svojoj majci, samo da bi saznala da se pre par godina neka devojčica tamo udavila".

17. Figura koja je klizila ka nama

Figura koja je klizila ka nama
Foto: vorply.com
"Sećam se da sam pravio logorsku vatru sa braćom blizu nekog skladišta i da smo ostali budni do duboko u noć. Jedan od moje braće je primetio da se u daljini nalazi neka ljudska figura koja gleda ka nama. Bila je to ženska figura koja je imala prljavu odeću i dugu kosu preko lica. Sakrili smo se iza najstarijeg brata, a silueta je počela celim telom da klizi po zemlji ka nama. Razbežali smo se koliko smo mogli i nismo se ni osvrtali".
Image source: vorply.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email