None
7 0 1 3

FARMER PRONAŠAO BOGATSTVO: Zakopano blago Pabla Eskobara... najveća suma novca ikada zakopana!

Podeli
Svet
Milica R.
Svet
Nov 21, 2015

Hoze Mariena Kartolos, 65-godišnji zemljoradnik iz Kolumbije je dobio mnogo više nego što se nadao kada je otvorio svoju novu plantažu palminog ulja.

Pablo Emilo Eskobar Gaviria (1. decembra, 1949. - 2. decembra 1993.) je bio zloglasni kolumbijski kralj droge koji je na vrhuncu svoje karijere isporučivao 80% kokaina koji se krijumčario u Sjedinjenim Američkim Državama. Poznat kao "Kralj kokaina" bio je najbogatiji kriminalac u istoriji sa poznatom procenom neto vrednosti od 30 milijardi dolara do ranih 1990- tih, a približno oko 50 milijardi dolara uključujući novac koji je zakopan po raznim oblastima Kolumbije.

Na vrhuncu moći, Pablov kartel droge je švercovao 15 tona kokaina (u vrednosti više od pola milijarde dolara) u Sjedinjene Američke Države svaki dan. Imao je toliko novca da je morao da troši 1.000 dolara nedeljno za kupovinu gumica kojim je vezivao svoj novac.

Imao je toliko novca da jednostavno nije bilo načina da ga potroši. Imao je više od 800 vila po celoj Kolumbiji, posedovao je fudbalske timove, dao je milijarde dolara kako bi pomogao u izgradnji bolnica, škola, za razne programe rada, pa čak i za obnavljanje celih geta za siromašne ljude u Kolumbiji.

Čak i sa svim tim što se dešavalo, on je i dalje imao previše novca da sakrije. Tako da je počeo da ga zakopava po celoj Kolumbiji. Lokacija svake rupe je bila poznata samo Pablu i trojici njegovih najbližih saradnika.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email