None
10 0 1 5

DOKAZ DA DUHOVI ZAISTA POSTOJE? 10 jezivih fotografija duhova i njihove priče... SAMO ZA NAJHRABRIJE!

Podeli
Svet
Tanja B.
Svet
Dec 02, 2015

Duhovi su poznati po tome što ne vole da se slikaju. Kada neko tvrdi da ima sliku koja je dokaz da duhovi postoje, mnogo češće se ispostavi da je u pitanju fotošop ili igra svetlosti.

Međutim, zaista postoje fotografije koje mogu biti dokaz da duhovi postoje! Ove fotografije su prošle test validnosti i test vremena. Pogledajte ovih 10 slika i priče koje stoje iza njih!

1. Grupna fotografija

Grupna fotografija
Foto: usercontent2.hubimg.com
Odred Kraljevske vojne flote skupio se za zajedničku fotografiju, ali kada je slika razvijena, brzo su shvatili da u vezi s njom postoji nešto vrlo neobično. Na slici se nalazio i Fredi Džekson koji je poginuo u jezivoj nesreći s propelerom aviona - dva dana pre fotografisanja.

2. Dama iz "Neženjinog luga"

Dama iz "Neženjinog luga"
Foto: usercontent2.hubimg.com
Ova fotografija nastala je na groblju "Neženjin lug" u Ilinoisu. Mnogi eksperti za paranormalno smatraju da je ovo jedno od groblja s najviše duhova na svetu. Prema rečima ljudi koji su uslikali ovu fotografiju, žena na njoj koja sedi sama nije bila tamo kada su napravili fotografiju.

3. Duh kauboja ili misteriozni stranac

Duh kauboja ili misteriozni stranac
Foto: inconscientecoletivo.net
Ajk Klenton je 1996. mislio da bi bilo zabavno da se obuče kao kauboj i da ga prijatelji slikaju na groblju Buthil. Kada je kasnije gledao sliku, Klenton je u pozadini primetio čoveka koji nije bio tamo kada je slika nastala. Ovo ga je zaintrigiralo i rešio je da se ponovo slika tamo s prijateljem umesto misterioznog stranca. Shvatili su da je bilo nemoguće da neko stoji na mestu stranca, a da mu se ne vide noge.

4. Duh iz šume?

Duh iz šume?
Foto: toptenz.net
Ovu fotografiju uslikao je sveštenik R. S. Blens u Australiji 1959. Deluje kao da se ispred šume na slici nalazi žena providnog tela. Da je ova slika nastala danas, svi bi verovatno mislili da je fotošopirana, ali fotošop nije postojao 1959. godine.

5. Devojčica iz vatre

Devojčica iz vatre
Foto: 2.bp.blogspot.com
Gradska skupština u Vemu, u Engleskoj, zapalila se 1995. godine. Požar je besneo cele noći, sve dok se zgrada nije pretvorila u zgarište. Na fotografijama koje je uslikao jedan od meštana jasno se vidi devojčica koja stoji usred požara. Niko se nije sećao da je u zgradi ili u blizini bila devojčica. Neki veruju da je ovo duh devojčice Džejn Čurm, koja je 1677. slučajno započela požar koji je uništio mnoge kuće u tom gradu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email