None
16 0 1 10

Ova legendardna fotografija je fascinirala ljude širom sveta, a sada je i otkrivena cela istina koja se krila oko nje. Evo o čemu se radi

Podeli
Svet
Helena S.
Svet
Mar 28, 2016

Potreba za pažnjom inspiriše mnoge da rade stvari od kojih druge podilazi jeza. Ljubitelji ekstremnih sportova i opasnog života, svakog dana preplavljuju društvene mreže fotografijama svojih poduhvata. Ovaj Brazilac je inspirao mnoge da krenu njegovim putem, a pogledajte šta se krilo iza zavese ovog smelog dostignuća.

U inat smrti

U inat smrti
Foto: dailymail.co.uk
Brazilski fitnes fanatik Luis Fernando Kandela je napravio niz fotografija u kojima prkosi smrti viseći sa litice Peda Do Telgrafo. Na predivnim fotografijama se može videti kako visi, držeći se samo šakama i koristeći, ništa drugo osim sirove snage.

Sirova snaga

Sirova snaga
Foto: viralthread.com
„Ovo je ubedljivo najopasniji štos koji sam probao“, napisao je Kandela na društvenim mrežama. „Jedina stvar koja me je držala je bila moja snaga“, dodao je Brazilac „svaki napor u teretani je bio priprema za ovu priliku“.

Inspiracija drugima

Inspiracija drugima
Foto: motivc.wordpress.com
Poveo je devojku da fotografiše neverovatne slike, na kojima levitira sa stene koja je na 299 metara nadmorske visine. Te fotografije su podstakle i druge da se popnu na litice i provere svoju snagu.

Devojka je bila prestravljena

Devojka je bila prestravljena
Foto: trilhaape.com.br
Luis je tvrdio da je devojka u početku protestovala.“Devojka mi je bila prestravljena, ali ja sam bio odlučan da se fotografišem“.Njegova namera je bila da motiviše druge da naprave slične fotografije. „Preporučujem svima, neverovatno je postignuće“.

Svi na stenu!

Svi na stenu!
Foto: seguindoviagem.com
„Morate dobro da znate šta radite da ne biste pali sa ovolike visine“, upozorio je starosedelac Rio De Žaneira. Prateći Luisove fotografije, mnogi žitelji Rija su pohrlili na liticu.

Za sve uzraste

Za sve uzraste
Foto: oriodejaneiro.com
„Ja ovo radim već godinama i volim to da radim“, Kandela je podelio svoje iskustvo „ imate jedan život i treba da ga živite, nema zabave u dosadi“. Dodao je još „Iskustvo je bilo neverovatno – strašno, ali neverovatno“.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email