None
16 0 1 0

Ova legendardna fotografija je fascinirala ljude širom sveta, a sada je i otkrivena cela istina koja se krila oko nje. Evo o čemu se radi

Podeli
Svet
Helena S.
Svet
Mar 28, 2016

Potreba za pažnjom inspiriše mnoge da rade stvari od kojih druge podilazi jeza. Ljubitelji ekstremnih sportova i opasnog života, svakog dana preplavljuju društvene mreže fotografijama svojih poduhvata. Ovaj Brazilac je inspirao mnoge da krenu njegovim putem, a pogledajte šta se krilo iza zavese ovog smelog dostignuća.

U inat smrti

U inat smrti
Foto: dailymail.co.uk
Brazilski fitnes fanatik Luis Fernando Kandela je napravio niz fotografija u kojima prkosi smrti viseći sa litice Peda Do Telgrafo. Na predivnim fotografijama se može videti kako visi, držeći se samo šakama i koristeći, ništa drugo osim sirove snage.

Sirova snaga

Sirova snaga
Foto: viralthread.com
„Ovo je ubedljivo najopasniji štos koji sam probao“, napisao je Kandela na društvenim mrežama. „Jedina stvar koja me je držala je bila moja snaga“, dodao je Brazilac „svaki napor u teretani je bio priprema za ovu priliku“.

Inspiracija drugima

Inspiracija drugima
Foto: motivc.wordpress.com
Poveo je devojku da fotografiše neverovatne slike, na kojima levitira sa stene koja je na 299 metara nadmorske visine. Te fotografije su podstakle i druge da se popnu na litice i provere svoju snagu.

Devojka je bila prestravljena

Devojka je bila prestravljena
Foto: trilhaape.com.br
Luis je tvrdio da je devojka u početku protestovala.“Devojka mi je bila prestravljena, ali ja sam bio odlučan da se fotografišem“.Njegova namera je bila da motiviše druge da naprave slične fotografije. „Preporučujem svima, neverovatno je postignuće“.

Svi na stenu!

Svi na stenu!
Foto: seguindoviagem.com
„Morate dobro da znate šta radite da ne biste pali sa ovolike visine“, upozorio je starosedelac Rio De Žaneira. Prateći Luisove fotografije, mnogi žitelji Rija su pohrlili na liticu.

Za sve uzraste

Za sve uzraste
Foto: oriodejaneiro.com
„Ja ovo radim već godinama i volim to da radim“, Kandela je podelio svoje iskustvo „ imate jedan život i treba da ga živite, nema zabave u dosadi“. Dodao je još „Iskustvo je bilo neverovatno – strašno, ali neverovatno“.

Do same ivice

Do same ivice
Foto: youtube.com
Ovaj momak proslavlja svoj uspeh.

Upomoć!

Upomoć!
Foto: catracalivre.com.br
Drugi su se pak više drznuli!

Mogu da letim!

Mogu da letim!
Foto: maladeaventuras.com
Sedenje na ivici litice je inspirativno!

Spasite me!

Spasite me!
Foto: raquelsoule.wordpress.com
Izgledaju kao da se lepo zabavljaju, iako im prijateljica visi sa litice.

Spasavanje u sumrak

Spasavanje u sumrak
Foto: meurj.com
Prelepo doba dana za spasavanje sa litice.

Skok

Skok
Foto: swagboylife.blogspot.rs
Ovaj momak skače! Šta se dešava?

Otkrovenje

Otkrovenje
Foto: g1.globo.com
Serije fotografija koje su inspirisale mnoge da krenu Luisovim putem su trikovi sa foto aparatom. Istina je da je visina litice oko 274 metara, ali postoji plato samo nekoliko metara ispod.

Neimpresivno!

Neimpresivno!
Foto: tudosobreorio.com.br
Kada se istina saznala, slike „neverovatnih“ postale samo „lepe“. Impresivno je što ovaj mladić može ovako da drži svoje telo, ali je on daleko od neustrašivog.

Trik sa fotoaparatom

Trik sa fotoaparatom
Foto: g1.globo.com
Kada se iseče kamen ispod, i fotoaparat postavi u ugao nagore prema vodi, dobija se iluzija da ova osoba rizikuje svoj život.

Turistička atrakcija

Turistička atrakcija
Foto: lifebuzz.com
Ova optička atrakcija, smeštena ispred Rio De Žaneira privlači mnoge turiste.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email