None
15 0 1 11

BIZARNI OBIČAJI ŠIROM SVETA: Lupanje ribom po člancima, farma za gojenje i hodanje po svatovima!

Podeli
Svet
Dragana P.
Svet
Oct 25, 2015

Običaje i tradiciju svi imamo. Doduše, moramo priznati da su neki od običaja potpuno bizarni! Ovih 15 običaja iz raznih delova sveta će vas naterati da se zapitate u kakvom svetu mi to živimo!

1. Zacrniti mladu

Zacrniti mladu
Zamislite najgnusnije stvari na svetu, i zamislite vaše prijatelje koji ih bacaju na vas, užasno, zar ne? E, pa još užasnije je što vas posle toga vežu za drvo. Ovo je tipično za pojedine delove Škotske. Kaže se da ako buduća mlada izdrži sve ovo, može izdržati i brak.

2. Farme za gojenje

Farme za gojenje
Definitivno se moramo složiti da svuda postoje različiti standardi za lepotu. U nekim zemljama ipak više vole krupnije žene. U Mauritaniji postoji farma gde se buduće mlade dovode još kao deca da bi se ugojile i što pre udale. Devojke su tu prisiljene da se prejedaju, ako povraćaju, teraju ih da jedu ponovo, a ako ne žele da jedu onda ih kažnjavaju. Ovo se popularno zove "Leblouh".

3. Gana

Gana
U Gani udovica mora provesti noć sa potpunim strancem kako bi se očistila od duha svog pokojnog muža.

4. Pleme Sambian

Pleme Sambian
Mladiće iz plemena Sambian u Novoj Gvineji drže podalje od devojaka dok odrastaju. Oni su prinuđeni da progutaju semenu tečnost najmoćnijih ratnika svog plemena. Smatraju da je to bitna stvar u odrastanju svakog muškarca.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email