None
1 0 1 0

BESKUĆNIK SA OGROMNIM SRCEM: Dao joj je sav novac koji je imao studentkinji a ona mu je vratila na način koji nikada neće zaboraviti

Podeli
Svet
Milica M.
Svet
Oct 10, 2015

Ova devojka je pokazala da ima ogromno srce!

Pre nekoliko nedelja ona je nakon noćnog izlaska izgubila bankovnu karticu. Nije imala ništa novca kod sebe, i u tom trenutku joj je prišao beskućnik Robi koji je insistirao da uzme njegovu dnevnu "zaradu". A želeo je i da se uveri da je bezbedno stigla kući.

Dominik je idućeg dana pokrenula stranicu za prikupljanje novčanih sredstava kako bi Robiju pomogla da plati depozit za stan.

Na Fejsbuku je objavila status i saznala da je Robi pomogao mnogim ljudima, vraćao je izgubljene novčanike i nudio svoj šal slučajnim prolaznicima kako bi ih ugrejao.

Robija je tražila četiri dana i na kraju ga je pronašla, pored reči zahvalnosti, uzvratila mu je i sa 12.000 evra (10.000 funti) koliko je sakupila na internetu.

- Božić je idealno vreme da razmišljamo o ljudima oko nas, a ne samo o sebi - poručila je Dominik, studentkinja Univerziteta u Centralnom Lankaširu u i učesnica izbora za mis u Prestonu.

Izvor: zena.blic.rs
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email