None
2 0 1 0

20 GODINA NIJE ODUSTAJALA OD DRUGOG DETETA I NA KRAJU USPELA: U 51. godini dobila drugo dete!

Podeli
Svet
Dragana P.
Svet
Oct 22, 2015

Rozalinda Agiro iz SAD-a je prvo dete dobila sa 17 godina a kada se finansijski osamostalila želela je i drugo dete ali to joj nije pošlo za rukom zapanjujućih 20 godina sve do jednog magičnog dana...

- Svi sada imaju unuke. Niko više ne razmišlja o pravljenju dece- ovim rečima Rozalinda je započela svoju priču uz osmeh, aludirajući na njene vršnjake. Ona je u 17. godini u Peruu dobila prvo dete, sina Dejvida. Nakon što se porodila, suprug i ona su odlučili da se presele u SAD, gde će naći bolji posao.

Iako je žarko želela drugo dete, Rozalinda je znala da za to nije vreme, s obzirom na njenu finansijsku situaciju. Ona i njen muž su odlučili da će dobiti drugo dete tek kada budu finansijski stabilni. Kada je to vreme došlo, Rozalinda je bila u tridesetim godinama.
Iako su Rozalinda i njen muž bili presrećni zbog rođenja malene Ketrin, svi njihovi poznanici su bili šokirani s obzirom na Rozalindine godine. Ovim rođenjem je najviše bio iznenađen njen sin koji sada ima 34. godine. "Ma ne. Vi ste ozbiljni? Da li se šalite samnom? U vašim godinama? Da li ste razmislili dobro o ovome?", govorio je Dejvid, Rozalindin sin. Iako mu je u početku cela ova situacija bila jako zbunjujuća, Dejvid obožava svoju sestricu. Broj rizika da se dete ne rodi zdravo je bio veliki, ali na sreću to se nije dogodilo. Mala Ketrin je savršeno zdrava.

Imali su sve šta su hteli, osim bebe. Uz sav trud, Rozalinda nije mogla da zatrudni. Od velike želje za još jednom bebom, ona nije odustala. U njenim četrdesetim godinama, suprug i ona su se odlučili da probaju sa veštačkom oplodnjom.

Nažalost, taj tretman je bio preskup, a njihovo osiguranje to nije pokrivalo. U njenoj pedesetoj godini Rozalinda se vraća u svoju domovinu, u Peru, gde su medicinski tretmani kako kaže "mnogo pristupačniji". Nakon što je posetila nekoliko ordinacija, konačno je dobila odgovor.

Doktori su joj saopštili da može da izvrši veštačku oplodnju. I ona i njen muž imali su vitalne ćlije za oplodnju, te je tretman uspeo. Rozalinda je ostala trudna, i nakon devet meseci na svet je donela zdravu devojčicu Ketrin Rozalindu.

Rozalinda je rekla da je njena porodica sada konačno potpuna. "Budim se svako jutro presrećna. Moj muž i ja smo jako srećni", izjavila je ona.

(Fokuzz.com / zena.blic.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email