None
4 0 1 0

ZAVODITE BRADOM: 3 vrste brade koje žene vole

Podeli
Stil i moda
Nadežda P.
Stil i moda
Oct 27, 2015

Statistika je dokazala da se ženama mnogo više dopadaju bradati muškarci, ali to ne znači da bradu treba pustiti da raste kako stigne!

Prema najnovijem istraživanju koje je sproveo časopis "Evolution and Human Behavior", osobe lepšeg pola nalaze muškarce najprivlačnijim kada imaju desetodnevno bradu. Naime, devojke su ocenjivale fotografije istih muškaraca u razlličitim stadijumima. Rezultati? Glatko obrijani i skroz zabrađeni muškarci su delili drugo mesto, dok je petodnevna brada bila ubedljivo na poslednjem mestu.

Ukoliko želite da je oborite s' nogu, pratite nekoliko jednostavnih saveta za super izgled!

Budite uredni

To što puštate bradu ne mora da znači da možete da se ulenjite. Linija vaše brade trebalo bi da bude negde na pola puta između adamove jabučice i brade, kaže Alan Peterkin autor knjige Hiljadu brada: kulturna istorija dlaka na licu. Držite tu liniju urednom, tako što ćete sa trimerom malo izblediti njene ivice. Naravno, ne zaboravite na obraze, sigurno ne želite da izgledate kao da su vam dlake pojele lice. Ukoliko dlake krenu da vam rastu ka jagodičnim kostima, takođe iskoristite trimer kako bi vam se koža videla.

Budite glatki

Svakome od nas se desilo da smo se probudli ujutru i shvatili da će ovo biti loš dan za frizuru, e pa to isto tako može da se kaže i za bradu. Sve nepravilnosti možete izravnati sa laganom pomadom koja ima mat efekat (ne želite da imate bradu kao da sete upravo pojeli praseće pečenje sa rukama vezanim iza leđa, zar ne?).

Budite mekani

To što se ne vidi ne mora da znači da ne postoji. Do kože ispod brade se možda teško dolazi, ali i dalje bi trebalo da je čistite i hidrirate. Ovo je takođe bitno ukoliko želite da se u skorijoj budućnosti obrijete, mekana koža i isto tako mekana dlaka umnogome će vam pomoći.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email