None
4 0 1 0

UBACILA JE TOALET PAPER U VODU A ZATIM I LEPAK: Ostaćete bez reči kada vidite šta je dobila

Podeli
Stil i moda
Mira M.
Stil i moda
May 28, 2018

Amber Mils je bivši marinac i majka troje dece. U životu je imala uspone i padove, ali joj je krajnji udarac zadala dijagnoza multiple skleroze, nakon čega je pala u tešku depresiju. Tokom lečenja tražila je način da prevaziđe svoje krize, a u tome joj je, verovali ili ne, pomogao toalet papir. Pomoću njega, Amber je pronašla način da ispolji svoju kreativnost. Njen rad će vas zadiviti.

Foto: youtube.com
Balansirajući između dece, kućnih obaveza i rada na projektu, Amber je provodila po 6 sati za svako parče svoje finalne kreacije - venčanice. Iako je to zaista mnogo vremena, pomoglo joj je da se izbori sa svojom teškom bolešću. Pored toga, čak su i njena deca uživala posmatrajući je kako radi na svom delu.

Foto: youtube.com
Koristila je roze toaletni paPir iz 1970. godine, kao i tradicionalni beli, zajedno uz lepak, traku, iglu i konac. Jednostavno bi uklonila kartonski deo, kuvala papir u ključaloj vodi, potom bi u to dodala dosta lepka i mutila miskerom kako bi dobila masu nalik na krompir pire. Tada je počinjao teži deo posla. Koristeći vrlo detaljni kalup, oblikovala je delove svoje haljine.

Foto: youtube.com
Nakon mnogo sati posla nastalo je ovo remek delo - roze i bela venčanica koja oduzima dah i sa kojom je na takmičenju osvojila 3. mesto.

Pogledajte njenu priču i kako je nastalo ovo pravo remek-delo

Image source: youtube.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email